Terug naar de categorie

Hoesje Motorola Edge 50 Pro Bicolore BINFEN KLEUR

€ 13,99
Kleur

met trackingnummer

Hulp nodig?

Schrijf of bel onze klantenservice

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Hoesje Motorola Edge 50 Pro Bicolore BINFEN KLEUR
1/8

Ontdek onze wallet case voor Motorola Edge 50 Pro 5G, ontworpen door BINFEN COLOR.
Deze hoes is niet alleen stijlvol met zijn felgekleurde ontwerp, maar biedt ook robuuste bescherming en praktische functionaliteit.

  • Deze hoes is gemaakt van hoogwaardig PU-leer en TPU-materiaal en biedt een luxueus gevoel en duurzame bescherming voor je apparaat. De combinatie van materialen zorgt voor zowel flexibiliteit als stevigheid.
  • Het felgekleurde ontwerp voegt een vleugje elegantie en verfijning toe aan je telefoon. Het contrast tussen de kleuren versterkt de esthetische aantrekkingskracht, waardoor je telefoon opvalt in de massa.
  • Deze etui is ontworpen met het oog op functionaliteit en heeft drie kaartsleuven en één kaartsleuf. Zo kun je je essentiële spullen, zoals creditcards en contant geld, meenemen zonder dat je een aparte portemonnee nodig hebt.
  • Bescherm je persoonlijke gegevens tegen elektronische diefstal met ingebouwde RFID-blokkeringstechnologie. Deze functie zorgt ervoor dat je creditcardgegevens en andere gevoelige gegevens veilig blijven.
  • De standfunctie biedt een handige manier om video's te bekijken, videogesprekken te voeren of handsfree te internetten. Je kunt je telefoon in de perfecte hoek plaatsen voor optimaal zicht.
  • Dit hoesje biedt volledige bescherming voor je toestel en bedekt alle zijkanten en hoeken. Hij beschermt je telefoon tegen krassen, vallen en dagelijkse slijtage, zodat hij in perfecte staat blijft.

Geef uw mening

Uw mening helpt ons om onze selectie te verbeteren.

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Misschien vindt u dit ook leuk

voor alle mobiele modellen