Terug naar de categorie
-€ 10,00 Nieuw

Etui Motorola Edge 50 Neo op maat

€ 14,99 € 24,99

Productmaatwerk

Vergeet uw aanpassingen niet op te slaan, anders kunt u het product niet aan de winkelwagen toevoegen

Max. 250 karakters

met trackingnummer

Hulp nodig?

Schrijf of bel onze klantenservice

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Etui Motorola Edge 50 Neo op maat

Personaliseer je Motorola Edge 50 Neo met een uniek, op maat gemaakt hoesje dankzij My Case. Deze gepersonaliseerde case combineert maximale bescherming met persoonlijke stijl. Het is de ideale oplossing voor wie zijn telefoon wil beschermen en tegelijkertijd zijn creativiteit en originaliteit wil uitdrukken.
De Motorola Edge 50 Neo is een geavanceerde smartphone met een elegant design en technische topfuncties.
Dealy biedt je een gepersonaliseerd hoesje om je telefoon te beschermen en uniek te maken.
Of je er nu voor kiest om een foto, logo, motief of tekst toe te voegen, deze hoes weerspiegelt je persoonlijkheid en biedt tegelijkertijd een solide bescherming tegen alledaagse ongelukjes.

  • Totale aanpassing Creëer een romp die jouw imago weerspiegelt! Gebruik de personalisatietool Dealy om je favoriete foto te uploaden, tekst, een ontwerp of zelfs je logo toe te voegen. Elke romp wordt bedrukt met behulp van zeer nauwkeurige technieken voor een schone, duurzame afwerking.
  • Integrale bescherming Motorola Edge 50 Neo: het aangepaste hoesje bedekt de achterkant en zijkanten van de Motorola Edge 50 Neo en beschermt je telefoon tegen krassen, vallen en slijtage. De licht opstaande randen helpen ook het scherm te beschermen wanneer de telefoon met de voorkant naar beneden wordt gelegd.
  • Compromisloze toegang tot functionaliteit Speciaal ontworpen voor de Motorola Edge 50 Neo, is deze op maat gemaakte case voorzien van nauwkeurige openingen voor knoppen, oplaadpoorten, camera en luidsprekers. Dit betekent dat je volledige toegang hebt tot alle functies van je telefoon zonder dat je het hoesje hoeft te verwijderen.
  • Fijnheid en lichtheid Ondanks zijn vermogen om effectieve bescherming te bieden, blijft de case licht en onopvallend. Het past perfect bij het slanke ontwerp van de Motorola Edge 50 Neo zonder het te verzwaren of volume toe te voegen.
Gewicht
Materiaal
Siliconen
Modèle

Geef uw mening

Uw mening helpt ons om onze selectie te verbeteren.

Geen klantenbeoordelingen op het moment.
Etui Motorola Edge 50 Neo op maat
Ontwerp mij

Misschien vindt u dit ook leuk

voor alle mobiele modellen