Terug naar de categorie

Zwarte Contour Getemperd Glas Beschermende Lens voor iPhone 16 / 16 Plus NORTHJO

€ 9,99

met trackingnummer

Hulp nodig?

Schrijf of bel onze klantenservice

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Zwarte Contour Getemperd Glas Beschermende Lens voor iPhone 16 / 16 Plus NORTHJO
1/7

Ontdek de NORTHJO cameralensbeschermer voor iPhone 16 / 16 Plus.
Het is gemaakt van duurzaam gehard glas en biedt volledige lensdekking en betrouwbare bescherming tegen krassen en schuren.
Het biedt HD-helderheid met 99,9% lichtdoorlatendheid, waardoor de originele kwaliteit van foto's en video's behouden blijft. Flash-compatibel en eenvoudig te installeren.

  • Duurzaam 9H gehard glas: Gemaakt van 9H gehard glas, voor langdurige duurzaamheid en betrouwbare bescherming van je cameralens.
  • Volledige lensdekking: bedekt de cameralens volledig, biedt volledige bescherming tegen krassen en schuren en houdt je lens in perfecte staat
  • HD-helderheid met hoge lichttransmissie: Levert HD-helderheid met 99,9% lichttransmissie, waardoor de originele beeld- en videoresoluties behouden blijven voor een kristalheldere kwaliteit
  • Flitscompatibel ontwerp: De zwarte cirkels die in de lensbescherming van de camera zijn geïntegreerd, zorgen ervoor dat het normale gebruik van de flitser niet wordt beïnvloed, zodat u zelfs bij weinig licht uitstekende foto's kunt maken.
  • Vriendelijk en eenvoudig te installeren: heeft nauwkeurige openingen die op bijna elk type telefoon passen, waardoor het eenvoudig is om het uit te lijnen met het lensgat en snel en probleemloos te installeren.

Geef uw mening

Uw mening helpt ons om onze selectie te verbeteren.

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Misschien vindt u dit ook leuk

voor alle mobiele modellen