Terug naar de categorie

Flip cover iPhone 16 Pro AZNS

€ 13,99
Kleur

met trackingnummer

Hulp nodig?

Schrijf of bel onze klantenservice

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Flip cover iPhone 16 Pro AZNS
1/8

Ontdek onze AZNS case voor iPhone 16 Pro, met verborgen magneet.
Het biedt volledige bescherming voor je telefoon met behoud van een luxe uitstraling.
Verander deze hoes eenvoudig in een kijk- en typstandaard, met verstelbare hoeken om aan je handsfree behoeften te voldoen...

  • Deze flipcase is gemaakt van hoogwaardig PU-leer met een duurzame TPU-binnenbehuizing en biedt allesomvattende bescherming voor je telefoon terwijl hij luxueus aanvoelt.
  • De flipcase kan eenvoudig worden omgevormd tot een kijk- en typstandaard, met verstelbare hoeken om aan je handsfree behoeften te voldoen, of je nu video's bekijkt of typt.
  • Binnenin de etui houden geïntegreerde kaartsleuven en een muntzakje je essentiële pasjes en contant geld bij elkaar, zodat je er gemakkelijk bij kunt en ze praktisch zijn voor dagelijks gebruik.
  • Voorzien van een sterke zelfsluitende magneet om je telefoon en opgeborgen spullen veilig op te bergen, en verhoogde lippen rond de camera voor superieure lensbescherming, om krassen en schade te voorkomen
  • Uitgerust met een speciale ontvangstopening waarmee je telefoongesprekken kunt beantwoorden zonder de hoes te openen, en gedetailleerd met een reliëflogo, stippen en lijnen, wat een vleugje elegantie toevoegt aan het eenvoudige ontwerp.
Materiaal
Kunstleer
Siliconen
Type
Klassiek

Geef uw mening

Uw mening helpt ons om onze selectie te verbeteren.

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Misschien vindt u dit ook leuk

voor alle mobiele modellen