Terug naar de categorie

iPhone 16 Pro Spiegel & RFID Blokkeer Hoesje

€ 22,99
Kleur

met trackingnummer

Hulp nodig?

Schrijf of bel onze klantenservice

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
iPhone 16 Pro Spiegel & RFID Blokkeer Hoesje
1/8

Bescherm je telefoon in stijl met ons hoesje voor iPhone 16 Pro.
Het biedt effectieve bescherming tegen alledaagse schade, beveiligt je pasjes met magnetische knoppen en RFID-blokkering, en bevat een geïntegreerde make-upspiegel voor snelle touch-ups.
Bovendien is het supergemakkelijk te installeren en te verwijderen, waardoor het een praktische en stijlvolle keuze is.

  • Deze hoes, zorgvuldig gemaakt van TPU en PU, beschermt je telefoon effectief tegen alledaagse schade zoals vallen, stoten, krassen, vlekken en slijtage.
  • Bedrukt met een gestructureerd ruitontwerp, is het klassiek en gemakkelijk te combineren. Magnetische knoppen houden je kaarten veilig en voorkomen verlies, terwijl RFID-blokkeringstechnologie effectief signalen blokkeert om persoonlijke informatie te beschermen tegen onbevoegde scanners.
  • In de schelp zit een make-upspiegel, zodat je altijd en overal je uiterlijk kunt controleren en make-up kunt aanbrengen. Het scharnierende deksel van de glazen spiegel dient ook als steun voor horizontaal en verticaal kijken.
  • Nauwkeurige openingen voor de camera, speaker , oortelefoon en andere poorten bieden eenvoudig toegang tot alle functies, zodat je telefoon volledig operationeel is zonder de behuizing te verwijderen
  • Deze beschermhoes ziet er geweldig uit en is super eenvoudig aan te brengen en te verwijderen, zodat je telefoon stijlvol blijft. Hij wordt geleverd met een afneembare en verstelbare schouderriem (70-150cm) voor gemakkelijk dragen, waardoor het een modieus en draagbaar leren telefoonhoesje is.
Materiaal
Kunstleer
Siliconen
Type

Kaarthouder

Geef uw mening

Uw mening helpt ons om onze selectie te verbeteren.

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Misschien vindt u dit ook leuk

voor alle mobiele modellen