Terug naar de categorie

iPhone 16 Pro Max Frosted-behuizing

€ 13,99
Kleur

met trackingnummer

Hulp nodig?

Schrijf of bel onze klantenservice

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
iPhone 16 Pro Max Frosted-behuizing
1/6

Ontdek onze case voor iPhone 16 Pro Max, die robuustheid en elegantie combineert.
Hij is gemaakt van hoogwaardige materialen en biedt optimale bescherming voor je apparaat, terwijl hij toch slank en licht blijft.
De matte afwerking en metalen knoppen voegen een vleugje verfijning toe aan het ontwerp.

  • Deze hoes is gemaakt van een combinatie van TPU en PC en biedt robuuste bescherming. Het TPU biedt flexibiliteit en schokabsorptie, terwijl de harde pc-rug een extra laag duurzaamheid toevoegt.
  • Met een matte afwerking die aanvoelt als een huid, waardoor het hoesje een unieke textuur heeft. Dit verbetert niet alleen de grip, maar zorgt ook voor een comfortabel gevoel in de hand, waardoor de kans op uitglijden afneemt.
  • Inclusief metalen knopdeksels die het ontwerp van de behuizing aanvullen en een bevredigende tactiele reactie geven wanneer erop gedrukt wordt. Deze metalen accenten voegen ook een vleugje elegantie en onderscheid toe aan het algehele uiterlijk.
  • De combinatie van materialen en ontwerpelementen resulteert in een hoesje dat zowel slank als beschermend is, zodat je apparaat beschermd blijft tegen dagelijkse slijtage zonder onnodige bulk toe te voegen.
  • De schelp heeft een stijlvol tweekleurenschema dat het verfijnde uiterlijk versterkt, waardoor het een ideale keuze is voor wie functionaliteit wil combineren met stijlvolle bescherming.
Materiaal
Siliconen

Geef uw mening

Uw mening helpt ons om onze selectie te verbeteren.

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Misschien vindt u dit ook leuk

voor alle mobiele modellen