Terug naar de categorie

Gehard glazen screenprotector voor iPhone 16 Plus IMAK

€ 14,99

met trackingnummer

Hulp nodig?

Schrijf of bel onze klantenservice

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Gehard glazen screenprotector
 voor iPhone 16 Plus IMAK
1/6

Deze screenprotector biedt high-definition helderheid en superieure slijtvastheid, zodat het scherm van je apparaat helder en beschermd blijft.
Deze screenprotector is gemaakt van gehard glas van hoge kwaliteit en verbetert de duurzaamheid en robuustheid van je...

  • Deze schermfolie biedt hoge definitie helderheid en superieure slijtvastheid, zodat het scherm van je apparaat helder en beschermd blijft.
  • Deze screenprotector is gemaakt van gehard glas van hoge kwaliteit, verbetert de duurzaamheid en sterkte en biedt langdurige bescherming voor je apparaat.
  • Geniet van een high-definition kijkervaring met deze screenprotector , die de natuurlijke kwaliteit van het scherm van je apparaat herstelt zonder afbreuk te doen aan de helderheid.
  • Screenprotector zorgt voor een soepele aanraakervaring, waarbij de gevoeligheid en reactiesnelheid van het scherm van je apparaat behouden blijven voor een soepele werking
  • Met zijn hydrofobe en oleofobe oppervlak is deze beschermer effectief bestand tegen olie- en watervlekken, zodat je scherm schoon en helder blijft.
  • De screenprotector maakt gebruik van AB-lijm voor automatische absorptie, wat zorgt voor een eenvoudig installatieproces zonder luchtbellen. Veeg gewoon het scherm af, plaats de protector en breng aan voor een perfecte pasvorm.

Geef uw mening

Uw mening helpt ons om onze selectie te verbeteren.

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Misschien vindt u dit ook leuk

voor alle mobiele modellen