Terug naar de categorie

Transparant iPhone 16 Plus hoesje compatibel met MagSafe-steunring

€ 18,99
Kleur

met trackingnummer

Hulp nodig?

Schrijf of bel onze klantenservice

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Transparant iPhone 16 Plus hoesje compatibel met MagSafe-steunring
1/8

Ontdek ons hoesje voor iPhone 16 Plus, compatibel met MagSafe.
Met een 360 graden draaibare kickstand biedt hij superieure bescherming tegen stoten en is hij ideaal voor het bekijken van video's of het voeren van handsfree videogesprekken.

  • Deze hoes biedt uitstekende flexibiliteit, duurzaamheid en bescherming dankzij de combinatie van PC- en TPU-materialen. De vuilafstotende laag van 3H hardheid biedt effectieve bescherming tegen krassen en vlekken.
  • Uitgerust met een 360 graden draaibare kickstand biedt hij praktisch handsfree kijken vanuit verschillende hoeken, perfect om te lezen, video's te bekijken of videogesprekken te voeren.
  • De behuizing heeft een sterke magnetische ring, is compatibel met MagSafe-opladers en kan veilig worden bevestigd aan magnetische autohouders en andere magnetische oppervlakken.
  • Dit hoesje van de telefoon biedt gecertificeerde bescherming tegen vallen van militaire kwaliteit en is bestand tegen vallen van hoogtes tot 15 meter. Versterkte hoeken bieden superieure bescherming tegen stoten
  • Verhoogde randen bieden extra bescherming voor de cameralens en het scherm, waardoor direct contact met oppervlakken wordt vermeden. Precieze openingen in de behuizing zorgen voor gemakkelijke toegang tot alle poorten, knoppen en functies zonder dat de behuizing verwijderd hoeft te worden.
Materiaal

Siliconen
Type
Hands-free houder
Ring

Geef uw mening

Uw mening helpt ons om onze selectie te verbeteren.

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Misschien vindt u dit ook leuk

voor alle mobiele modellen