Terug naar de categorie

SHELLBOX duikhoes voor 13 Pro Max, X, XR en XS Max

€ 58,99
Kleur

met trackingnummer

Hulp nodig?

Schrijf of bel onze klantenservice

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
SHELLBOX duikhoes voor 13 Pro Max, X, XR en XS Max
1/15

De Shellbox professionele duikcase biedt IPX8 waterdichte bescherming tot een diepte van 15 meter voor de iPhone 13 Pro Max, X, XR en XS Max modellen...
Deze schelp is uitgerust met riemen om te voorkomen dat hij eruit valt tijdens het duiken en maakt gebruik van een Bluetooth-verbinding voor de fotofunctie, waardoor een traditioneel mechanisch ontwerp niet meer nodig is.
Het is compatibel met een reeks smartphones, waaronder Samsung, Apple, Huawei, Xiaomi, OPPO en Vivo, en vereist dat je de "hoesje boxCamera"-toepassing voor Android en de "BTShutter"-toepassing voor Apple downloadt om de Bluetooth-functie te gebruiken.
De IPX8 waterdichtheid garandeert normaal gebruik tot 15 meter onder water.

  • Bevat : 1 duikromp, 1 polsband, 1 schroef, 1 schroevendraaier, 1 knoopcel en handleiding.
  • Mobiele telefoons met een scherm groter dan 6,9 inch zijn niet geschikt voor deze duikcase.
  • De Bluetooth-afstandsbediening kan niet los van de romp onder water worden gebruikt. Lees de gebruikershandleiding zorgvuldig door voor gebruik.
  • Controleer voordat je het hoesje gebruikt of het de juiste maat heeft voor je telefoon en controleer of het waterdicht is door het te testen met een tissue erin.
  • Plaats geen scherpe voorwerpen in de romp.
  • Onder water is de aanraakfunctie niet beschikbaar (de functies zijn pas beschikbaar als de case volledig droog is). Onder water foto's maken is alleen mogelijk met de volumeknop; controleer of je telefoon foto's kan maken met de volumeknop (sommige cases hebben geen openingen voor de volumeknop en ondersteunen deze functie daarom niet).
  • De homeknop is mogelijk niet beschikbaar wanneer de telefoon zich in de behuizing bevindt vanwege het specifieke ontwerp van de waterdichte behuizing.

Geef uw mening

Uw mening helpt ons om onze selectie te verbeteren.

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Misschien vindt u dit ook leuk

voor alle mobiele modellen