Terug naar de categorie

iPad Pro 13 (2024) Vintage stijl hoes

€ 25,99
Kleur

met trackingnummer

Hulp nodig?

Schrijf of bel onze klantenservice

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
iPad Pro 13 (2024) Vintage stijl hoes
1/7

Deze hoes voor iPad Pro 13 (2024) is ontworpen om eruit te zien als een klassiek boek en combineert duurzaamheid en verfijning.
Het beschermt niet alleen je tablet, maar voegt ook een vleugje elegantie toe aan je apparaat.

  • Vintage look: Deze tablethoes is zo ontworpen dat hij eruitziet als een klassiek boek en is gemaakt van hoogwaardig PU-leer dat duurzaamheid combineert met een verfijnde look. Het vintage ontwerp beschermt niet alleen je tablet, maar voegt ook een vleugje elegantie toe aan je apparaat.
  • Functioneel en beschermend: De hoes heeft een robuuste TPU binnenzijde die uitstekende schokabsorptie en bescherming biedt tegen vallen, krassen en dagelijkse slijtage.
  • Handige kaart- en kassleuven: Meerdere kaartsleuven en een kassleuf, waardoor hij zeer functioneel is voor dagelijks gebruik. Met deze functie kun je essentiële pasjes en contant geld bij de hand houden, zodat je geen aparte portemonnee nodig hebt.
  • Automatische wek-/slaapfunctie: Uitgerust met een automatische wek-/slaapfunctie die de batterij spaart door de tablet te wekken als de hoes open is en in slaapstand te zetten als hij dicht is.
  • Veelzijdige kijkhoeken: De cover werkt als een standaard met verstelbare hoeken en biedt een comfortabele kijkervaring, of je nu video kijkt, typt of leest.
  • Compatibel met iPad Pro 13 (2024) : A2925 / A2926 / A3007
Materiaal
Kunstleer
Siliconen

Geef uw mening

Uw mening helpt ons om onze selectie te verbeteren.

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Misschien vindt u dit ook leuk

voor alle mobiele modellen