Terug naar de categorie

iPad Air 11 (2024) Paars Licht Technologie Gehard Glas Beschermer

€ 19,99

met trackingnummer

Hulp nodig?

Schrijf of bel onze klantenservice

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
iPad Air 11 (2024) Paars Licht Technologie Gehard Glas Beschermer
1/6

Onze screenprotector biedt superieure bescherming en uitzonderlijke duurzaamheid voor je apparaat, en beschermt het tegen krassen, vallen en dagelijkse slijtage. I
l beschikt over geavanceerde violet lichttechnologie voor een beter kleurcontrast en visueel comfort.

  • Deze film van gehard glas biedt uitzonderlijke duurzaamheid en bescherming voor je apparaat en beschermt het tegen krassen, vallen en dagelijkse slijtage.
  • Deze screenprotector is voorzien van de allernieuwste violetlichttechnologie, die het kleurcontrast en het visuele comfort verbetert en een betere kijkervaring biedt terwijl je je ogen beschermt.
  • Met een dikte van slechts 0,3 mm behoudt deze screenprotector het elegante profiel van je apparaat en biedt tegelijkertijd robuuste bescherming zonder afbreuk te doen aan de aanraakgevoeligheid of precisie.
  • Transparant full-screen ontwerp zorgt voor volledige dekking en naadloze integratie met het scherm van je apparaat, waardoor de oorspronkelijke helderheid en reactiesnelheid van je scherm behouden blijven.
  • Deze geharde glasfolie is eenvoudig te installeren en te verwijderen, laat geen resten achter en zorgt elke keer weer voor een perfecte pasvorm.

Geef uw mening

Uw mening helpt ons om onze selectie te verbeteren.

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Misschien vindt u dit ook leuk

voor alle mobiele modellen