Terug naar de categorie
-€ 10,00

Op maat gemaakt Honor Magic V hoesje

€ 14,99 € 24,99

Productmaatwerk

Vergeet uw aanpassingen niet op te slaan, anders kunt u het product niet aan de winkelwagen toevoegen

Max. 250 karakters

met trackingnummer

Hulp nodig?

Schrijf of bel onze klantenservice

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Op maat gemaakt Honor Magic V hoesje

Maak van je Honor Magic V een uniek modeaccessoire met onze gepersonaliseerde hoes.
Dit hoesje is ontworpen om de rondingen van deze opvouwbare smartphone te volgen en biedt optimale bescherming, terwijl je toch een ontwerp kunt maken dat bij je past.

Voordelen van de gepersonaliseerde romp :

  • Eersteklas materiaal: Dit hoesje is gemaakt van siliconen van hoge kwaliteit en biedt uitstekende weerstand tegen stoten, krassen en andere dagelijkse schade. De zacht aanvoelende textuur verbetert de grip en geeft je apparaat een geraffineerd tintje.

  • Aanpasbaar ontwerp : Laat uw creativiteit de vrije loop door uw eigen afbeeldingen, motieven of tekst te kiezen om een unieke hoes te maken. Maak van je Honor Magic V een echte weerspiegeling van je persoonlijkheid.

  • Bescherming voor opvouwbare smartphones: Dit hoesje is speciaal ontworpen voor de Honor Magic V en biedt volledige bescherming voor beide zijden van je telefoon. De verstevigde randen bieden optimale bescherming zonder afbreuk te doen aan de flexibiliteit van het toestel.

  • Ultradun en licht: Ondanks de stevigheid blijft dit hoesje dun en licht, waardoor het elegante ontwerp van de Honor Magic V behouden blijft. Het voegt geen overmatig gewicht toe, waardoor je in alle lichtheid van je smartphone kunt genieten.

  • Nauwkeurige uitsnijdingen : Elke poort, knop en sensor op je Honor Magic V blijft gemakkelijk bereikbaar dankzij de nauwkeurige openingen in de behuizing. Je kunt je toestel zonder enig ongemak gebruiken.

Gewicht
Materiaal
Siliconen
Modèle

Geef uw mening

Uw mening helpt ons om onze selectie te verbeteren.

Geen klantenbeoordelingen op het moment.
Op maat gemaakt Honor Magic V hoesje
Ontwerp mij

Misschien vindt u dit ook leuk

voor alle mobiele modellen