Terug naar de categorie
Nieuw

Volledig Scherm Gehard Glas Bescherming voor Honor 200 Smart 5G

€ 14,99

met trackingnummer

Hulp nodig?

Schrijf of bel onze klantenservice

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Volledig Scherm Gehard Glas Bescherming voor Honor 200 Smart 5G
1/8

Ontdek onze geavanceerde screenprotector voor de Honor 200 Smart 5G.
Met 9H hardheid, uitzonderlijke kleefkracht en volledige dekking biedt deze ultradunne folie van 0,26 mm robuuste bescherming terwijl de vingergevoeligheid en visuele helderheid van je apparaat behouden blijven.
De bubble-free toepassing en het elegante ontwerp maken het een essentieel accessoire voor je smartphone.

  • Eersteklas materialen en duurzaamheid: Gemaakt van hoogwaardig aluminosilicaatglas met 9H hardheid, deze screenprotector is super krasbestendig en biedt robuuste bescherming voor je apparaat.
  • Uitzonderlijke hechting en eenvoudige toepassing: Het integrale lijmontwerp zorgt voor een stevigere hechting en vergemakkelijkt de luchtafvoer, voor een installatie zonder luchtbellen.
  • Stijlvol, volledige dekking: Het zijden drukproces verbetert de visuele aantrekkingskracht van de screenprotector , terwijl het ontwerp de volledige voorkant van het scherm van je telefoon bedekt voor volledige bescherming.
  • Precisie en ultradun ontwerp: Dankzij de CNC-snijtechnologie heeft de screenprotector een ultradunne dikte van 0,26 mm, waardoor hij precies past en de oorspronkelijke aanraakgevoeligheid van het apparaat behouden blijft.
  • Heldere, vloeiende beelden: De 2,5D gebogen rand met hoge lichttransmissie voor HD-scherm biedt een gladde, veilige contour en verbetert zowel de visuele helderheid als het gebruikerscomfort.

Geef uw mening

Uw mening helpt ons om onze selectie te verbeteren.

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Misschien vindt u dit ook leuk

voor alle mobiele modellen