Terug naar de categorie

Gehard glazen screenprotector voor iPad Pro 11 (2024)

€ 17,99

met trackingnummer

Hulp nodig?

Schrijf of bel onze klantenservice

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Gehard glazen screenprotector
 voor iPad Pro 11 (2024)
1/5

De RURIHAI Screen Protector voor iPad Pro 11 (2024) is een complete schermbeschermingsfolie die een verbeterde visuele helderheid biedt en schitteringen vermindert dankzij de antireflecterende coating.
De slankheid van 0,18 mm zorgt voor een bijna onbestaand gevoel terwijl de oorspronkelijke tactiele respons van het scherm van je apparaat behouden blijft.

  • Gemaakt van hoogwaardig glas, aangenaam om aan te raken, duurzaam voor langdurig gebruik
  • AR-coating (Anti-glare) verbetert de visuele helderheid aanzienlijk en vermindert schittering, waardoor het scherm beter zichtbaar is in verschillende lichtomstandigheden
  • Een dikte van 0,18 mm, waardoor het scherm bijna niet aanvoelt en de oorspronkelijke tactiele respons van het scherm behouden blijft.
  • 2.5D gebogen randen zorgen voor een soepele, naadloze overgang van de screenprotector naar het apparaat, waardoor het comfort voor de gebruiker wordt verbeterd en afbrokkelen van de rand wordt voorkomen
  • Deze screenprotector biedt volledige bescherming van rand tot rand, bedekt het hele vooroppervlak van je apparaat en biedt volledige bescherming tegen krassen en stoten.
  • Compatibel met iPad Pro 11 (2024) : A2836 / A2837 / A3006

Geef uw mening

Uw mening helpt ons om onze selectie te verbeteren.

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Misschien vindt u dit ook leuk

voor alle mobiele modellen