Terug naar de categorie

iPad Pro 11 (2024) Retro Tweekleurige Hoes

€ 22,99
Kleur

met trackingnummer

Hulp nodig?

Schrijf of bel onze klantenservice

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
iPad Pro 11 (2024) Retro Tweekleurige Hoes
1/7

Deze hoes voor iPad Pro 11 (2024) heeft een luxe uitstraling en biedt tegelijkertijd uitstekende duurzaamheid en bescherming.
Het heeft meerdere kaartsleuven en een notitievakje aan de binnenkant van de voorkant, zodat je je essentiële pasjes en contant geld georganiseerd en gemakkelijk toegankelijk kunt houden.

  • Hoogwaardig materiaal: Deze tablethoes biedt een luxe uitstraling en uitstekende duurzaamheid en bescherming
  • Geïntegreerde kaartsleuven: Meerdere kaartsleuven en een notitievakje aan de binnenkant van de voorklep, zodat je je essentiële pasjes en contant geld georganiseerd en gemakkelijk toegankelijk kunt houden
  • Verstelbare standaard: De case kan worden gevouwen tot een standaard en biedt verschillende hoeken voor comfortabel handsfree kijken, typen of videogesprekken.
  • Automatische slaap/waak-functie: De hoes maakt het makkelijk om je tablet te laten slapen/waken door simpelweg de voorkant op te tillen en te sluiten, waardoor je scherm automatisch uit en aan gaat.
  • Elastische styluslus: De elastische styluslus maakt het gemakkelijk om je stylus mee te nemen (stylus niet inbegrepen), zodat je hem gemakkelijk kunt pakken en opbergen.
  • Volledige bescherming: Biedt volledige bescherming voor je tablet, beschermt tegen krassen, vallen en dagelijkse slijtage
  • Compatibel met iPad Pro 11 (2024) : A2836 / A2837 / A3006
Materiaal
Kunstleer
Siliconen

Geef uw mening

Uw mening helpt ons om onze selectie te verbeteren.

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Misschien vindt u dit ook leuk

voor alle mobiele modellen