Terug naar de categorie
Zie de beschrijving

Gehard glazen screenprotector voor Sony Xperia 1 VI

€ 14,99

met trackingnummer

Hulp nodig?

Schrijf of bel onze klantenservice

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Gehard glazen screenprotector
 voor Sony Xperia 1 VI
1/6

Bescherm je Sony Xperia 1 VI met onze HD-screenprotector van gehard glas.
Hij biedt een indrukwekkende helderheid en ongeëvenaarde duurzaamheid en garandeert een high-definition kijkervaring.
Het is ontworpen om uitstekende bescherming te bieden, de zichtbaarheid van vingerafdrukken te verminderen en krassen en stoten te weerstaan.

  • Deze screenprotector is gemaakt van gehard glas van hoge kwaliteit, wat zowel duurzaamheid als helderheid garandeert. Het heeft een indrukwekkend hoge lichtdoorlatendheid, waardoor je scherm kristalhelder blijft en je een high-definition kijkervaring hebt.
  • De screenprotector is ontworpen om uitstekende bescherming te bieden, je scherm te beschermen tegen explosies en de zichtbaarheid van vingerafdrukken te verminderen, zodat je interface schoon en helder blijft.
  • Ondanks het superslanke profiel doet deze protector geen concessies aan kracht. Hij is ontworpen om een hardheid tot 9H te bereiken, waardoor hij bestand is tegen krassen en stoten.
  • De randen van de beschermer zijn voorzien van een 2,5D strikontwerp, wat niet alleen de esthetische aantrekkingskracht verbetert, maar het ook zacht maakt om aan te raken en veilig in gebruik, waardoor het risico op snijwonden aan de vingers wordt verminderd.
  • Nauwkeurig gesneden voor een perfecte pasvorm voor je smartphone. Dit zorgvuldige ontwerp betekent dat het perfect aansluit op je apparaat en volledige bescherming biedt zonder de functionaliteit of esthetiek te verstoren.

Geef uw mening

Uw mening helpt ons om onze selectie te verbeteren.

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Misschien vindt u dit ook leuk

voor alle mobiele modellen