Terug naar de categorie
Nieuw

Hoesje AirPods Pro 2 Texture Mate met Riempje

€ 14,99
Kleur

met trackingnummer

Hulp nodig?

Schrijf of bel onze klantenservice

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Hoesje AirPods Pro 2 Texture Mate met Riempje
1/5

Ontdek onze ultieme beschermhoes voor AirPods Pro 2.
Het is gemaakt van siliconen van hoge kwaliteit en biedt maximale bescherming tegen stoten en krassen.
Het innovatieve ontwerp maakt zowel draadloos als bedraad opladen mogelijk, terwijl de veilige bevestiging en polsband het de ideale accessoire maken voor als je onderweg bent.

  • Dit hoesje is gemaakt van 2 mm dik siliconenmateriaal van hoge kwaliteit met een matte textuur. Het biedt volledige bedekking, voorkomt dagelijkse slijtage en beschermt je oortelefoon tegen vallen en krassen.
  • Geniet van het gemak van bedraad en draadloos opladen zonder de beschermhoes te verwijderen, zodat je hoofdtelefoon altijd klaar is voor gebruik.
  • Het unieke ontwerp van de band met omgekeerde sluiting voorkomt dat het etui per ongeluk wordt geopend en voegt een extra beveiligingslaag toe voor uw hoofdtelefoon tijdens het gebruik.
  • Ontworpen met nauwkeurige openingen voor de oplaadpoort, resetknop en LED-indicator, zorgt deze hoes voor soepele toegang tot alle functies zonder afbreuk te doen aan de bescherming.
  • Dit etui heeft een zachte siliconen band en is gemakkelijk mee te nemen, waardoor het perfect is voor gebruik onderweg en uw hoofdtelefoon veilig opgeborgen blijft.
Materiaal
Siliconen
Type
Lanyard

Geef uw mening

Uw mening helpt ons om onze selectie te verbeteren.

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Misschien vindt u dit ook leuk

voor alle mobiele modellen