Terug naar de categorie
Nieuw

Stoffen hoesje voor AirPods Max

€ 23,99
Kleur

met trackingnummer

Hulp nodig?

Schrijf of bel onze klantenservice

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Stoffen hoesje voor AirPods Max
1/6

Ontdek onze stijlvolle beschermhoes voor AirPods Max.
Dit hoesje is gemaakt van hoogwaardig textiel en duurzaam TPU en biedt robuuste bescherming terwijl het een vleugje stijl toevoegt aan je hoofdtelefoon.
Met zijn nauwkeurige ontwerp en gebruiksgemak is het de perfecte accessoire om je audio-investering te beschermen.

  • Eersteklas materiaal: deze hoofdtelefoonhoes is gemaakt van een combinatie van hoogwaardige stof en duurzaam TPU en biedt een stijlvolle look en robuuste bescherming voor je on-ear hoofdtelefoon.
  • Charmant ontwerp: Het beschermende hoofdtelefoonhoesje heeft een prachtig ontwerp en voegt een vleugje elegantie en persoonlijkheid toe aan je hoofdtelefoon.
  • Volledige bescherming: Dit hoesje is ontworpen om volledige bescherming te bieden en beschermt je oortelefoons tegen krassen, vallen en dagelijkse slijtage, zodat ze in perfecte staat blijven.
  • Perfecte pasvorm: De nauwkeurige constructie van het etui zorgt voor een perfecte pasvorm voor je on-ear hoofdtelefoon, zodat deze veilig en beschermd blijft zonder onnodige bulk toe te voegen.
  • Eenvoudige installatie en verwijdering: Het flexibele TPU-materiaal maakt de hoes eenvoudig te installeren en te verwijderen, waardoor hij praktisch in gebruik is en perfect voor bescherming onderweg.
Materiaal
Siliconen
Stof

Geef uw mening

Uw mening helpt ons om onze selectie te verbeteren.

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Misschien vindt u dit ook leuk

voor alle mobiele modellen