Honor 70 hoesjes


32 Producten

Dealy : ultrabestendige, goedkope hoesjes voor de Honor 70

Dealy selecteert de beste goedkope hoesjes voor de Honor 70. Ontdek onze geweldige selectie en verwen jezelf. Ze zijn eenvoudig te installeren en bieden goede bescherming bij schokken, krassen, vlekken en stof. Ze volgen de lijnen en contouren van de Honor 70 en worden als een dunne, resistente tweede huid. Je behoudt directe toegang tot de knoppen en poorten van de telefoon. Je minimaliseert ook het risico dat je de telefoon laat vallen vanwege vlekken en je hebt een uitstekende grip. Door te voorkomen dat stof zich ophoopt, heb je geen problemen met de knoppen en poorten. Wij bieden de meest solide bescherming zodat je je telefoon onder de best mogelijke omstandigheden kunt gebruiken.

Dunne, zeer resistente rompen

Dealy biedt ultrabestendige hoesjes tegen gereduceerde prijzen voor de Honor 70. Ontdek onze selectie hoesjes van siliconen, kunststof, gehard glas of gemengde materialen (kunststof achterkant en siliconen randen). Je zult er dol op zijn.

Wij verkopen dunne, lichtgewicht transparante hoesjes die het originele ontwerp van je telefoon behouden. Ze zien er discreet uit op je telefoon en beschermen hem tegen de elementen. Je vindt er ook met verstevigde hoeken.

Je ziet ook monochrome behuizingen van siliconen en/of kunststof. Ze zijn zeer goed bestand tegen de elementen en geven je Honor 70 een unieke look. Flexibel of stijf, ze voelen aan als een zeer beschermende tweede huid op je telefoon. We bieden ook klassieke covers van koolstofvezel, covers van geborsteld koolstofvezel, eenvoudige covers van imitatieleer en covers van echt leer. Ze bieden uitstekende grip en zijn zeer effectief tegen de elementen.

Je kunt ook een fantasieschelp kopen die net zo slijtvast is. Er zijn er met dieren, bloemen, planten, mandala's of dromenvangers. Ze geven je mobiel een persoonlijke look en beschermen de achterkant, randen en knoppen.

Multifunctionele, ultrabestendige rompen die onmisbaar zijn

Er zijn ook hoesjes met een afneembare standaard. Ze zijn verkrijgbaar in ring- of tabbladstijl en stellen je in staat om je mobiele telefoon verticaal en in liggende modus te gebruiken. We breiden ons assortiment beschermingen met afneembare houders uit, zodat je je smartphone in de best mogelijke omstandigheden kunt gebruiken. We bieden bijvoorbeeld hoesjes met een schuifscreenprotector voor de camera. Al onze hoesjes zijn zeer goed bestand tegen de elementen.

Onze etuis met kaarthouders zijn elke dag erg handig voor je transacties en als je onderweg bent. Ze zijn zeer beschermend, maar toch erg handig voor dagelijks gebruik. Ze zijn ideaal als je veel kaarten gebruikt.

Wij raden onze ultra-weerbestendige hoesjes aan. Ze hebben verschillende lagen bescherming, van siliconen en kunststof, voor optimale veiligheid bij een plotselinge botsing of val. We raden ze aan als je je Honor 70 meeneemt op sport of buitenactiviteiten.

Profiteer van de klantenservice van Dealy

Als je voor ons kiest, profiteer je van een gebruiksvriendelijke website waarop je in alle veiligheid je bestellingen kunt plaatsen. Je bestelling wordt zo snel mogelijk geleverd. Maak gebruik van onze klantenservice voor meer informatie over onze producten. We volgen je bestellingen ook op. We zijn bereikbaar per telefoon, e-mail en sms. Je kunt ons ook volgen op Facebook, Instagram en TikTok om op de hoogte te blijven van onze laatste nieuwtjes en promoties.