Samsung Galaxy S22 Plus 5G screen beschermers


4 Producten

Dealy: goedkope screenprotectors en achterste cameramodule voor de Samsung Galaxy S22 Plus

Dealy biedt een exclusieve selectie van goedkope screenprotectors en achterste camera module voor de Samsung Galaxy S22 Plus. Profiteer van onze kortingen en promoties op alle producten om uzelf uit te rusten zoals u dat wilt tegen de beste prijzen. Dun, licht en ultra resistent, onze beschermingen worden als een tweede huid op uw telefoon. De screenprotectorsen het gehard glas zijn gemakkelijk aan te brengen en laten geen sporen na wanneer u ze verwijdert. De sensoren en het scherm zijn perfect beschermd tegen schokken, krassen, vlekken en stof. U zult uw telefoon kunnen gebruiken zonder bang te hoeven zijn voor zijn veiligheid en op een optimale manier.

.

Ultra-resistente beschermingen

Onze screenprotectorsen gehard glas zorgen ervoor dat u uw laptopscherm kunt gebruiken en foto's kunt maken in de beste omstandigheden. De screenprotectors bedekken het hele scherm en zijn in een paar minuten geïnstalleerd. De geharde glazen zijn 9H bestendig. Zij zullen de interactiviteit optimaliseren en het aanraakgebied zal even gevoelig blijven. U zult gemakkelijk en snel met de toepassingen kunnen werken. U vermijdt ook de interne breuk van het scherm en de ontploffing van het glas in geval van een val. De beschermlens van gehard glas voor de fotosensoren voorkomt ook dat het glas en de sensoren breken bij een plotselinge schok. Er komen geen krassen op en u kunt met een gerust hart uw foto's nemen. Geniet van uw bezoek aan Dealy.

Onze klantendienst staat elke dag tot uw beschikking

Aarzel niet om contact met ons op te nemen via telefoon, sms en e-mail. Wij zijn 7 dagen per week beschikbaar om u te helpen en te informeren over de follow-up van uw aankopen. Volg ons op Instagram, Facebook en TikTok om op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes en promoties. U vindt ook een aantal zeer interessante artikelen op onze blog.