Samsung Galaxy S22 5G screenprotectors


4 Producten

Samsung Galaxy S22 screen en camera protectors zijn afgeprijsd bij Dealy

Dealy biedt een exclusieve selectie van goedkope scherm en camera beschermers voor de Samsung Galaxy S22. Profiteer van onze promoties en kortingstarieven op alle producten. Ons team van specialisten selecteert de beste screenprotectorsen geharde glazen voor het scherm, die zich onderscheiden door hun dunheid en transparantie. Ze zullen uw scherm volledig beschermen tegen krassen, vlekken en stof in geval van een impact. Ze zijn gemakkelijk te installeren en laten geen sporen na wanneer u ze verwijdert. Ze zullen als een tweede huid op het glas worden en u zult in de beste omstandigheden met elkaar kunnen communiceren. Het aanraakgebied zal even gevoelig zijn als voorheen. U vermijdt het risico op ontploffing bij een plotse schok en uw scherm zal lang als nieuw blijven.

.

Een super beschermende lens voor de camera

Bescherm de achtercamera van uw Samsung Galaxy S22 met de geharde glasfolie die wij aanbieden. Gemakkelijk te installeren, het zal geen sporen nalaten wanneer u het verwijdert. De lenzen van de telefoon zullen te allen tijde volkomen veilig zijn en u zult de camera ten volle kunnen gebruiken. Deze lens is ultrabestendig om te voorkomen dat de achterruit breekt bij een plotselinge botsing. Het camerablok zal ook beschermd zijn tegen krassen, slijtage, vlekken en stof. De sensoren blijven lang nieuw en de kwaliteit van de foto's wordt op geen enkele manier aangetast. Integendeel, deze lens zal u op lange termijn uitstekende foto's en video's opleveren. Geniet van uw bezoek aan ons!

We zijn hier om u te helpen.

Wij zijn op uw favoriete sociale netwerken

U kunt ons 7 dagen per week bereiken per telefoon en sms. U kunt ons ook een e-mail sturen waarop wij zeer snel zullen antwoorden (rubriek "contact"). Wij zullen u graag helpen bij uw zoektocht en zullen uw bestellingen opvolgen. Door ons te volgen op Facebook, Instagram en TikTok, kom je op een leuke manier op de hoogte van onze nieuwe producten en promoties. We zijn altijd blij om met u in contact te komen!

.