Sony Xperia Pro-I screen beschermers


3 Producten

Dealy: screenprotectors op maat voor de Sony Xperia Pro-I

Dealy biedt de beste selectie van budget screenprotectors voor de Sony Xperia Pro-I. Wij selecteren ultrasterke, dunne en lichte screenprotectors die op maat worden gemaakt voor de mobiele telefoon. Ultra helder en HD, ze zijn gemakkelijk te installeren en laten geen sporen na als je ze verwijdert. Zij zullen zeer goed bestand zijn tegen schokken, krassen, vlekken en stof. U houdt het glas lang schoon en vermijdt breuk. Onze films hebben geen invloed op de gevoeligheid van het scherm. Het geharde glas is 9H bestendig. Zij voorkomen dat het glas versplintert bij een plotselinge botsing. Bovendien profiteert u van onze lage prijzen en kortingen.

.

Een geharde glazen beschermlens voor de achtercamera

Wij verkopen, ook, een ultra dunne HD gehard glas beschermende lens om de achterste camera module van uw Sony Xperia Pro-I te beveiligen. Deze folie voorkomt dat het glas en de sensoren breken bij een schok of een val. De lenzen worden beschermd tegen krassen die zeer schadelijk kunnen zijn. U zult ten volle genieten van de uitzonderlijke fotografische prestaties van de telefoon zonder u zorgen te maken over zijn veiligheid.

Mijn

Dealy is beschikbaar om uw bestellingen te volgen

Onze ploeg zal u op de hoogte houden van onze beschermingen en zal uw bestellingen elke dag opvolgen. U kunt ons bellen op tel en sms of ons een e-mail sturen ("contacteer ons" sectie van deze website). U kunt ons volgen op Facebook, Instagram en TikTok om op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes en promoties.