Sony Xperia Pro-I Hoesjes


25 Producten

Dealy: premium covers en hoesjes voor de Sony Xperia Pro-I

Dealy biedt de beste selectie van covers en hoesjes voor de Sony Xperia Pro-I tegen de laagste prijzen op de markt. Ze zijn slank en stijlvol en bieden bescherming op maat voor de mobiele telefoon. Onze flap cases zijn gebouwd rond een siliconen hoesje dat de achterkant en de randen van de telefoon zal beschermen. Dit hoesje wordt bedekt door een deken die de mobiel volledig beschermt tegen de elementen. Het zal beschermd zijn tegen krassen, vlekken, stof en vocht in geval van een impact. Het zal ook beter geïsoleerd zijn in geval van koude. U hebt nog steeds rechtstreeks toegang tot de poorten en functies van de Sony en u hoeft de cover niet te verwijderen om de telefoon op te laden, bijvoorbeeld. Al onze flip cases zijn voorzien van een manuele magnetische sluiting of een flip cover. De omslagen kunnen worden gebruikt als portefeuille met houders voor kredietkaarten en een vak voor geld of kleine documenten. U kunt de covers vouwen om ze geschikt te maken voor handsfree gebruik van de telefoon. Sommige van onze covers worden geleverd met een verwijderbaar koord om de smartphone optimaal in uw hand te dragen. Ontdek onze collecties!

Multi-functionele hoesjes en zakjes

Bij Dealy vindt u stijlvolle en multifunctionele covers tegen lage prijzen voor uw kostbare Sony Xperia Pro-I. Ze zijn allemaal doordacht ontworpen zodat u de telefoon optimaal en veilig kunt gebruiken. U vindt een aantal hoesjes in business-stijl die opvallen door hun eenvoud en elegantie. Ze zijn gemaakt van echt leer of kunstleder en beschermen uw Sony op een persoonlijke manier. U zult etuis zien in lychee leer of nappa splitleder die zeer weerbestendig zijn. Wij bieden ook prachtige monochrome hoesjes en een hoes in luipaardvel-stijl die er geweldig uit zal zien. U vindt er ook mooie koffertjes met verschillende prints (dieren, planten, mandala's...). De hoesjes hebben verschillende sluitingen (riempjes, drukknopen, magnetische sluiting, klinknagels). Door voor ons te kiezen, vindt u het model dat u zoekt en profiteert u van onze zeer interessante kortingen. Wij wensen u veel plezier bij uw bezoek!

Onze klantenservice staat elke dag voor u klaar

Van advies tot de opvolging van uw bestellingen, kunt u ons telefonisch, per sms en per e-mail bereiken (rubriek "contact" van deze website). Wij zullen zeer snel reageren op uw schriftelijke verzoeken. We zijn ook op Facebook, Instagram en TikTok.