Xiaomi Redmi Note 11 Pro Plus 5G screenprotectors


3 Producten

Dealy verkoopt de beste selectie van scherm- en camerabeschermers voor de Xiaomi Redmi Note 11 Pro Plus

Dealy biedt een fijne en veeleisende selectie van scherm en camera beschermers voor de Xiaomi Redmi Note 11 Pro Plus tegen lage prijzen. U vindt er ultradunne screenprotectorsen gehard glas die zeer goed bestand zijn tegen de elementen. Ze zijn op maat ontworpen en daardoor zeer goed bestand tegen stoten, krassen, vegen en stofophoping. Ze zijn gemakkelijk te installeren en laten geen sporen na bij verwijdering. De schermfolies zullen het gehele oppervlak vastzetten tot een dunne transparante film op het glas. Het aanraakvlak blijft gevoelig en het glas blijft schoon en nieuw. U vermijdt ook vlekken die de telefoon glad maken. Als u een hoesje hebt, raden wij u toch aan het scherm met een folie te beschermen om de veiligheid bij het gebruik van de Xiaomi te optimaliseren.

Een HD gehard glas film voor de achterste camera

Wij bieden ook een ultra-heldere gehard glas film aan om op de achterste camera blok glas te installeren. Zeer dun, het zal u toelaten om de lenzen te beschermen in geval van impact. Uw lenzen worden ook beschermd tegen krassen die zeer schadelijk kunnen zijn. U kunt uw foto's en video's in alle rust maken zonder dat de kwaliteit eronder lijdt.

.

Twijfel niet om contact met ons op te nemen

U kunt onze klantenservice bereiken per telefoon, e-mail ("contacteer ons" sectie) of sms. Wij zullen zeer snel reageren op uw schriftelijke verzoeken. U kunt ons volgen op uw Facebook, Instagram en TikTok om te weten onze nieuws en promoties.