Huawei Nova 8i screenprotectors


3 Producten

Het scherm van uw Huawei Nova 8i is perfect veilig met beschermingen van Dealy

Bescherm het scherm van uw Huawei Nova 8i met korting bij Dealy. Ons aanbod van screenprotectorsen gehard glas is het meest serieuze en het meest economische op de markt. Wij kiezen ultra-resistente, dunne en zeer lichte beschermingen. Onze folie is gemakkelijk te installeren. Het is ultra helder, HD. U houdt het glas lang schoon en vermijdt breuk en krassen. Deze film zal de gevoeligheid van het scherm optimaliseren. Ons gehard glas is 9H bestendig om te voorkomen dat het scherm explodeert. Het is alsof je scherm niet beschermd was. Al onze beschermingen worden aangeboden tegen de laagste prijzen op de markt.

.

Een geharde glazen beschermlens voor de camera

Wij bieden, ook, een ultra-dunne gehard glas beschermende lens om de achterste camera module van uw Huawei Nova 8i te beveiligen. Het zal voorkomen dat het glas en de lenzen breken in geval van een botsing. De sensoren zullen ook worden beschermd tegen krassen die schadelijk kunnen zijn. U zult uw smartphone kunnen gebruiken zonder dat dit ten koste gaat van de technische prestaties.

.

Dealy zal uw bestellingen volgen

Onze klantenservice vertelt u meer over onze scherm- en camerabeschermers en volgt uw bestellingen op. U kunt ons bellen op tel en sms op 06 44 64 68 65. Ons e-mail adres staat in de "contact us" sectie van deze website. U kunt ons volgen op Facebook, Instagram en TikTok om op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes en promoties.