ZTE Axon 20 5G Hoesjes


5 Producten

ZTE Axon 20 5G hoesjes en cases zijn afgeprijsd bij Dealy

Bespaar geld en profiteer van voordelige prijzen op ZTE Axon 20 5G hoesjes en cases van Dealy. U vindt premium covers vanaf £6.99. Profiteer van onze kortingen en promoties op alle producten om uzelf uit te rusten zoals u dat wilt. Onze flipcoverszijn gemaakt rond een weerbestendig siliconen hoesje. Dit houdt de telefoon op zijn plaats en beschermt de achterkant en de randen. Het hoesje wordt bedekt door een klep die de hele telefoon vastzet. Het zal veilig zijn tegen schokken, krassen, vlekken en stof. U hoeft zich geen zorgen te maken over interne breuk en slijtage waardoor de telefoon zijn waarde verliest. U voorkomt ook dat poorten en knoppen slecht werken door stofophoping. De omslagen zijn ontworpen om te worden gebruikt als portefeuilles met binnenin openingenvoor kaarten en geld (of kleine documenten zoals biljetten of tickets). U kunt de klep omzetten in een handsfree houder wanneer u uw telefoon in liggende modus wilt gebruiken. Dit is ideaal voor bijvoorbeeld het bekijken van films of video's. Sommige hoesjes worden geleverd met een verwijderbaar koord, wat erg praktisch is om de smartphone in de hand te dragen. Al onze hoesjes zijn superveilig en toch dun, praktisch en heel licht. Ze zijn ontworpen als volwaardige accessoires en bieden u de veiligheid en het design dat u wenst.

Let op: al onze hoesjes zijn ontworpen om ultraveilig te zijn, maar toch dun, praktisch en licht.

Overbluffend duurzame en goedkope hoesjes

Ontdek onze selectie covers en flip cases die uw ZTE Axon 20 5G zullen personaliseren. Vanaf slechts € 6,99 verkopen wij kunstleren hoesjes in verschillende kleuren. Ze hebben allemaal verschillende tinten, zodat u precies vindt wat u zoekt. U vindt er materialen die uw telefoon een persoonlijk tintje geven. Er zijn klepbehuizingen in echt leer, splitleder, kunstleder of ledereffect, krokodillenleer, nappaleer of vintage-design. Wij nodigen u uit om ze te ontdekken. U kunt kiezen voor een hoes met een klassieke sluiting of met een in de hoes geïntegreerde sluiting (flip covers). Wij bieden ook hoesjes met motieven (dieren, landschappen, bloemen, planten, mandala's) die een leuke en persoonlijke toets zullen geven en tegelijkertijd zeer goed bestand zullen zijn tegen slecht weer. U zult dol zijn op onze hoes in luipaardhuidstijl, die veilig en praktisch is en echt anders dan andere hoesjes. Wij zijn op zoek naar producten die u allen zullen bevallen en u de beste prijs-kwaliteitverhouding op de markt zullen geven. Veel plezier met uw bezoek aan Dealy!

Mijn Coque-klantenservice is 7 dagen per week bereikbaar

.

U kunt ons bellen of sms'en op 06 44 64 68 65. Wij zullen uw bestellingen volgen en u helpen bij het zoeken naar producten. Wij zullen zeer snel op uw e-mails reageren en een persoonlijke follow-up doen. We zijn ook te vinden op Facebook, Instagram en TikTok. U zult ons nieuws ontdekken en als eerste op de hoogte zijn van onze promoties en kortingen.