ZTE Axon 30 Ultra 5G Hoesjes


4 Producten

Bespaar op ZTE Axon 30 Ultra 5G hoesjes en cases van Dealy

Dealy biedt een exclusieve selectie van goedkope covers en hoesjes voor de ZTE Axon 30 Ultra 5G. Bespaar geld en koop uw ultra duurzame beschermers vanaf slechts € 6,99. Onze hoesjes met kleppen zijn gemaakt van een dun, weerbestendig siliconen hoesje. Het dient om de smartphone vast te houden en de achterkant en randen te beveiligen. De lederen of kunstlederen flap zit eromheen om hem volledig te beschermen. De telefoon zal dus profiteren van twee lagen bescherming bij een val, tegen schokken, krassen, vlekken en stof. De omslagen zijn ontworpen als portefeuilles met binnenin kaarthouders en een vak voor bankbiljetten of kleine documenten (tickets, biljetten, memo's, enz.). De hoesjes kunnen worden opgeklapt tot handsfree houders in liggende positie. Zo kunt u bijvoorbeeld uw films of video's op een aangename en veilige manier bekijken. Wij verkopen hoesjes met een koord om de Axon 30 Ultra met de hand te dragen.

Aanpas uw ZTE Axon 30 Ultra 5G tegen lage prijzen

Bij Dealy vindt u hoesjes en cases waarmee u uw telefoon kunt personaliseren zoals u dat wilt. Zo bieden wij bijvoorbeeld monochrome flipcoversin verschillende kleuren. U zult merken dat de tonen van model tot model verschillen. Wij bieden ook klassieke covers met handmatige magnetische sluitingen en flip-style covers met sluitingen geïntegreerd in de klep. Hiermee kunt u de voorkant snel openen en sluiten. Wij bieden verschillende materialen aan: klassiek kunstleder, ledereffect of echt leer, splitnappaleer, retro kunstleder, vintage design, ledereffect met structuur... Wij selecteren ook mooie covers met motieven die charmant zijn en uw mobiele telefoon een persoonlijk tintje geven. We hebben er met dieren, planten en landschappen. De bekleding in luipaardvel is niet alleen zeer beschermend, maar geeft ook een uitzonderlijk katachtig tintje, waardoor u zich van anderen zult onderscheiden. Door voor ons te kiezen, bespaart u geld op alle dekkingen. Veel plezier met uw bezoek aan Dealy!

U kunt onze klantenservice bellen op 06 44 64 68 65

U kunt ons elke dag bellen of sms'en op bovenstaand nummer. Ons berichtensysteem vindt u in de rubriek "contact" van deze site. Wij kunnen uw bestellingen volgen en u helpen met uw zoektocht. We zijn ook te vinden op Facebook, Instagram en TikTok voor informatie over onze promoties en geweldige aanbiedingen.