ZTE Axon 30 5G screenprotectors


1 Product

Dealy: uitzonderlijke screenprotectors voor de ZTE Axon 30 5G

Dealy biedt de beste selectie van screenprotectors voor de ZTE Axon 30 5G tegen gereduceerde prijzen. Je vindt hier folie en gehard glas vanaf slechts £3.99. Deze screenprotectors zijn dun, gemakkelijk te installeren en zijn goed bestand tegen de elementen. Zij laten geen sporen na wanneer u ze verwijdert en zij beveiligen het volledige glas in geval van een impact, tegen vlekken en stof. U zult geen last hebben van krassen die hinderlijk kunnen zijn bij het gebruik van de telefoon. Het geharde glas is explosie- en UV-bestendig. De aanraakzone zal zijn gevoeligheid behouden. U kunt snel met toepassingen werken zonder te denken dat het scherm beschermd is. Wij raden aan een bescherming te plaatsen voor degenen die een cover hebben, omdat de smartphone niet veilig is tegen een val wanneer de cover open is of in hands-free gebruik.

.

Een beschermende lens voor de ZTE Axon 30 5G camera

U kunt het camerablok aan de achterzijde van de ZTE Axon 30 5G beveiligen met de beschermlens van gehard glas die we aanbieden voor slechts € 5,99. Dun, licht en HD, beschermt het glas en de sensoren tegen krassen, vlekken en stof in geval van een botsing. U kunt uw foto's en video's veilig en zonder kwaliteitsverlies maken.

.

Eenvoudig contact met onze klantendienst

.

Twijfel niet om ons te bellen of te schrijven om uw bestellingen op te volgen. Ons team is elke dag bereikbaar op 06 44 64 68 65 (telefoon en sms). Ons e-mail adres staat in de "contact" sectie van deze site. Je kunt ons ook volgen op Facebook, Instagram en TikTok om op de hoogte te blijven van ons nieuws en als eerste op de hoogte te zijn van onze promoties. Op onze blog vindt u veel informatie en tips over onze producten. Geniet van uw bezoek aan ons!