Xiaomi Pad 5 Hoesjes en Covers


59 Producten

Koop uw Xiaomi Pad 5 beschermers bij Dealy met korting

Bij Dealy vindt u de goedkope hoesjes , covers, hoesjes en smart cases voor de Xiaomi Pad 5. Wij bieden de beste selectie van de hoogste kwaliteit beschermingen tegen voordelige prijzen. Wij verkopen ultradunne hoesjes die zo zijn gemaakt dat ze de contouren van de tablet volgen. Ze zijn gemaakt van siliconen, plastic of verschillende materialen. Ze beveiligen de achterkant en de randen van de tablet tegen stoten, krassen, vlekken en stof. Ze bieden gemakkelijke toegang tot poorten en functies, terwijl ze de Pad 5 beschermen tegen de elementen. In sommige van onze hoesjes kunt u een stylushouder opbergen. Wij bieden ook covers en hoesjes die zijn ontworpen rond een dun, op maat gemaakt siliconen hoesje. De tablet zal profiteren van een eerste bescherming die zeer goed bestand is tegen de elementen. De flap zal het omhullen en het een tweede stijlvolle bescherming geven. Deze klepomslagen zijn voorzien van kaarthouders aan de binnenzijde en een fotohouder. Sommige hebben een uitsparing voor geld of kleine documenten. De covers zijn ontworpen om te dienen als een hands-free houder. Ze maken meerdere kijkhoeken in landschapsmodus mogelijk en kunnen naar eigen behoefte worden gebruikt. U kunt uw films en video's veilig bekijken en er met de hele familie van genieten. De tri-fold smart cases zijn ook zeer weerbestendig. Ze kunnen worden gebruikt als handsfree standaard en zijn uitgerust met een automatische waak- en slaapfunctie die de tablet automatisch in- en uitschakelt, afhankelijk van uw gebruik. U kunt er zeker van zijn dat uw Xiaomi tablet volkomen veilig zal zijn.

.

Extra duurzame beschermers voor iedereen tegen lage prijzen

Bij Dealy vindt u hoge kwaliteit hoesjes , flip covers en smart cases tegen lage prijzen. Wij bieden doorzichtige siliconen hoesjes waarmee u het oorspronkelijke ontwerp van de tablet kunt behouden. Wij verkopen plastic en siliconen hoesjes voor zwaar gebruik die zeer veilig zijn in geval van stoten en krassen op de tablet voorkomen. Sommige hebben een ingebouwde hands-free steun, een schouderriem en een handriem voor wie de Pad 5 in optimale veiligheidsomstandigheden wil gebruiken en dragen. We hebben geweldige etuis voor kinderen die gemaakt zijn van EVA-schuim en milieuvriendelijk zijn. Ze hebben een praktisch handvat voor transport. In ieder geval raden wij aan de tablet optimaal te beschermen door een folie of gehard glas op het scherm aan te brengen. U kunt ook hoesjes met een klep vinden die zeer goed bestand zijn tegen weersinvloeden. Er zijn er die monochroom zijn en in verschillende kleuren verkrijgbaar zijn, en andere met een bedrukt patroon. Deze hoesjes zijn ideaal voor zakelijk (kantoor, restaurants, winkels enz.), persoonlijk of familiaal gebruik. Wij bieden ook effen en gedecoreerde hoesjes smart cases met uitklapbare kleppen, zodat u uw Pad 5 kunt gebruiken zoals u dat wilt. Sommige smart cases hebben een uitsparing voor een stylus. U zult uw Xiaomi Pad 5 in goede omstandigheden en in alle veiligheid kunnen gebruiken. U profiteert ook van de kortingen en lage prijzen van Dealy op alle accessoires die wij u voorstellen. Geniet van uw bezoek aan ons!

Dealy: haar 7 dagen per week klantendienst en sociale netwerken

U kunt ons bereiken op 06 44 64 68 65 (telefoon en sms) of stuur ons een e-mail. Wij volgen uw bestellingen op en kunnen u helpen bij uw zoektocht. Aarzel ook niet om ons te volgen op Facebook, Instagram en TikTok om op de hoogte te blijven van onze promoties en ons nieuws.