Oppo Reno 6 5G screenprotectors


4 Producten

Een grote selectie van Oppo Reno 6 5G screenprotectors met korting bij Dealy

Bij Dealy vindt u de beste screenprotectors voor de Oppo Reno 6 5G tegen lage prijzen. Wij maken een veeleisende selectie van screenprotectorsen gehard glas en bieden u die aan tegen opofferingsprijzen. U kunt bijvoorbeeld een film vinden voor slechts € 399! Onze screenprotectors onderscheiden zich door hun dunheid en hun hoge weerstand tegen weersinvloeden (schokken, krassen, vlekken en stof). Zij onderscheiden zich ook door hun grote slankheid. Of u nu kiest voor folie of gehard glas, u kunt er zeker van zijn dat het hele scherm beschermd is tegen de elementen. Het aanraakvlak blijft ook gevoelig en u zult niet denken dat het glas is bedekt met een folie. De glazen zijn 9H bestendig om explosie bij een plotselinge impact te voorkomen. Je hoeft het glas niet te vervangen. U zult ook geen last hebben van krassen die een goede leesbaarheid kunnen belemmeren en de waarde van de Oppo Reno zouden verminderen.

.

Een beschermende lens voor de camera

Voor slechts € 5,99 bieden we een ultrasterke beschermlens voor de camera en lenzen van de Oppo Reno 6 aan. Ultradun, gemakkelijk te installeren en optimale bescherming voor glas en lenzen. U vermijdt het risico op breuk en krassen die schadelijk kunnen zijn voor foto's en video's. Het is zo ontworpen dat het geen invloed heeft op de kwaliteit van de foto's. U zult uw opnamen kunnen maken zonder te denken dat de sensoren beschermd zijn, want de lens is HD en onzichtbaar.

.

Ons team zal u helpen met uw zoektocht en uw bestellingen opvolgen

.

U kunt ons 7 dagen per week telefonisch en per sms bereiken op 06 44 64 68 65 voor al uw vragen en om uw bestellingen te volgen. U kunt ons ook een e-mail sturen. Wij zullen zeer snel op uw verzoeken reageren. We zijn ook de sociale netwerken (Facebook, Instagram en TikTok) en regelmatig verrijken onze blog met zeer interessante artikelen. Geniet van uw bezoek aan ons!