Xiaomi Redmi 10 screenprotectors


3 Producten

Bij My Shell vindt u de beste screenprotectors voor de Xiaomi Redmi 10. Wij bieden een uitzonderlijke selectie screenprotectorsen gehard glas. Ze zijn ultradun en transparant en bieden een optimale bescherming voor het scherm bij dagelijks gebruik. Ze zijn gemakkelijk te installeren en laten geen sporen na als u ze eraf haalt. De screenprotectorsen geharde glazen bedekken het hele scherm en vormen als het ware een tweede huid op het glas van het scherm. Deze beschermingen zullen de aanrakingszone niet hinderen. Het zal even gevoelig blijven als voorheen. Door het scherm te beschermen, houdt u het glas van de telefoon nieuw. Het zal niet worden beschadigd door krassen die vervelend kunnen worden om te lezen en op lange termijn schadelijk kunnen worden. U vermijdt ook de opeenhoping van vlekken die de telefoon glad kunnen maken.

.

Een geharde glazen beschermlens voor de camera

Dealy, biedt ook, een gehard glazen beschermlens voor de camera van de Xiaomi Redmi 10. Gemakkelijk te installeren, voorkomt het risico van breuk, krassen, vlekken en stofophoping op de lenzen. Uw sensoren worden perfect beschermd dankzij het geharde glas dat zeer resistent is. De bescherming heeft geen invloed op de kwaliteit van uw foto's en video's. Het is alsof je sensoren niet beveiligd zijn.

Dealy is één en al klantenservice en sociale media

Dealy biedt een bekwame en snelle klantendienst om uw bestellingen op te volgen en uw vragen te beantwoorden. U kunt ons bereiken per telefoon en per sms op 06 44 64 68 65. Wij zullen uw e-mails zo spoedig mogelijk beantwoorden. U vindt ons e-mailadres in de rubriek "contact". Door ons te volgen op Facebook, Instagram en TikTok, bent u als eerste op de hoogte van onze promoties.

.