Xiaomi Redmi 10 Hoesjes


107 Producten

Dealy verkoopt onverslaanbaar geprijsde hoesjes voor de Xiaomi Redmi 10

Bij Dealy vindt u goedkope en zeer goede kwaliteit hoesjes voor de Xiaomi Redmi 10. Ze worden verkocht vanaf slechts 4,99 €. Zij zijn gemaakt van siliconen of van harde, soepele of halfstijve kunststof. Sommige hebben bijvoorbeeld een achterkant van acryl en siliconen randen voor een gerichte bescherming van de te beschermen delen van de telefoon. Onze hoesjes zijn exclusief gemaakt voor de Xiaomi Redmi 10. Ze zullen als een tweede huid op de telefoon worden. De openingenbij de poorten en knoppen zijn zeer nauwkeurig, zodat u direct toegang heeft tot de functies. Onze hoesjes zijn bestand tegen schokken, krassen, vlekken en stof. U vermijdt breuk en reparaties die aanzienlijk kunnen zijn in geval van interne breuk en u houdt de telefoon lange tijd schoon. Stof zal zich niet ophopen op de knoppen en u zult storingen aan de poorten vermijden. Al onze hoesjes zijn dun en zeer duurzaam. Het enige wat u hoeft te doen is degene kiezen die het beste bij u past.

Specificaties

Extra duurzame covers die uw Xiaomi een persoonlijk tintje geven

Ontdek onze grote selectie van eersteklas hoesjes die met korting worden aangeboden. Ze zijn zo goedkoop dat je er meerdere kunt kopen voor de prijs van één van onze concurrenten. U vindt doorzichtige hoesjes, siliconen hoesjes met of zonder versterkte hoeken. Schalen van koolstofvezel of leer zijn elegant en sober. Ze zijn perfect, bijvoorbeeld, voor professionals. U vindt gehard glazen hoesjes met zeer interessante ontwerpen. Onze etuis met een kaarthouder zijn zeer praktisch voor uw dagelijkse activiteiten en die met een steunring stellen u in staat uw mobiele telefoon handsfree te gebruiken. Voor slechts € 9,99 verkopen wij onze populaire Survivor case die dubbele bescherming biedt en het geluid van de telefoon optimaliseert. Voor wie op zoek is naar een beetje fantasie, bieden wij leuke hoesjes met dieren (panda's, honden, katten, leeuwen, tijgers...), bloemen, marmeren stijlen... Door voor ons te kiezen, kunt u zich naar eigen wens uitrusten of geschenken maken die uw vrienden en familie zullen bevallen. Geniet van uw bezoek aan ons!

Contacteer ons per telefoon, sms en e-mail

Wij zijn telefonisch en per sms bereikbaar op 06 44 64 68 65 voor al uw vragen over onze producten en voor de opvolging van uw bestellingen. U kunt ons ook een e-mail sturen waarop wij zo spoedig mogelijk zullen reageren. Door ons te volgen op Instagram, Facebook en TikTok, bent u als eerste op de hoogte van onze promoties en kortingen.