Xiaomi 11T screenprotectors


4 Producten

Dealy; goedkope scherm- en camerabeschermers voor de Xiaomi 11T

Bij Dealy vindt u de beste screen- en camerabeschermers voor de Xiaomi 11T tegen gereduceerde prijzen. Profiteer van onze geweldige aanbiedingen en regelmatige kortingen op alle producten. U vindt een screenprotector voor slechts € 3,99 en een lens van gehard glas voor de achtercamera voor € 5,99. Wij raden u aan het scherm te beveiligen tegen de elementen (schokken, krassen, vlekken en stof) om ongelukken te voorkomen die ernstig kunnen zijn. U hoeft het glas niet te vervangen en vermijdt interne breuk. Met een folie of gehard glas blijft het scherm nieuw en kunt u het op een prettige manier gebruiken zonder de gevoeligheid aan te tasten. Onze gehard glas films zijn 9H bestendig. Het aanraakvlak blijft ook gemakkelijk te gebruiken en u kunt met toepassingen werken zonder te worden gehinderd.

Een exclusieve beschermlens voor de achterste cameramodule van de Xiaomi 11T

Bij Dealy vindt u een beschermlens om op het achterglas van de camera te plaatsen. Gemaakt van ultradun en ultrabestendig gehard glas, kunt u in alle rust foto's nemen zonder het risico de lenzen te beschadigen. U voorkomt krassen die schadelijk kunnen zijn voor foto's en video's, en u maakt veilig prachtige opnamen.

.

Contacteer ons en volg ons op sociale netwerken

Onze klantendienst volgt uw bestellingen telefonisch en per sms op op 06 44 64 68 65. U kunt ons ook een e-mail sturen ("contact us" sectie van deze site). Wij zullen onmiddellijk antwoorden. De beste manier om op de hoogte te blijven van onze promoties is door ons te volgen op Facebook en Instagram. We zitten ook op TikTok.