Moto G60S Hoesjes


1 Product

Dealy biedt de beste selectie van covers en hoesjes voor de Moto G60s

Dealy is een unieke selectie van covers en hoesjes voor de Moto G60s die tegen lage prijzen worden aangeboden. Ze beginnen bij slechts £6.99. Onze hoesjes zijn ontworpen rond een siliconen hoesje dat de telefoon vasthoudt en tegelijkertijd de achterkant en de randen van de telefoon beveiligt. Het zal fungeren als de eerste lijn van bescherming voor de achterkant en de randen van de telefoon in geval van impact, tegen krassen, vlekken en stof. Het hoesje wordt bedekt door een klep die de telefoon omhult en volledig beschermt tegen de elementen. U heeft nog steeds directe toegang tot de poorten, knoppen en functies van de Motorola G60S. Een sluiting maakt de beveiliging van de smartphone compleet. U vindt verschillende stijlen: riem, klinknagel, snap, magnetische sluiting, sluiting geïntegreerd in de cover. De etuis zijn gemaakt als portefeuilles met kaarthouders binnenin en een uitsparing voor geld of kleine documenten (tickets, memo's, biljetten...). De covers kunnen worden opgeklapt tot handsfree houders voor gebruik in liggende positie. Onze hoesjes onderscheiden zich door hun lichtheid en ergonomie. Sommige zijn voorzien van een afneembaar bandje om de telefoon gemakkelijker in de hand te kunnen dragen.

Covers

Super kwaliteit covers en hoesjes tegen lage prijzen

U vindt kunstlederen hoesjes in verschillende kleuren. Wij nodigen u uit om de tonen te ontdekken, want ze hebben allemaal verschillende variaties. Met onze unieke en exclusieve selectie van klepdeksels, zult u in staat zijn om de een te kiezen die past bij uw behoeften en levensstijl. Wij bieden vele business covers die ideaal zijn voor wie op zoek is naar multifunctionele artikelen. Wij bevelen bijvoorbeeld multikaarthoezen en klassieke kunstlederen hoesjes aan. U vindt er ook flip covers en view cover style zakjes met een kijkvenster. Onze echt splitleren hoesjes zijn verkrijgbaar voor slechts £12.99. U vindt ook mooie covers met patronen voor wie een originele bescherming wil. Er zijn er met wolven, bloemen, uilen, leuke mantra's...

.

Onze klantenservice volgt uw bestellingen 7 dagen per week

.

U kunt ons per telefoon en sms bereiken op 06 44 64 68 65. Onze email staat in de "contact" sectie. Wij zullen uw bestellingen volgen en u helpen met uw zoektocht. Door ons te volgen op Facebook, Instagram, Twitter en TikTok, bent u als eerste op de hoogte van onze promoties en kortingen.