Moto G60S Hoesjes


1 Product

Alle Moto G60S hoesjes zijn afgeprijsd bij Dealy

Dealy biedt de beste selectie van afgeprijsde covers voor de Moto G60S . Ze kosten slechts 4,99 pond, zijn van zeer hoge kwaliteit en zeer effectief tegen de elementen. Ze zijn exclusief ontworpen voor de lijnen van de telefoon. Ze zullen gemakkelijk passen en zich aanpassen aan de lijnen van de smartphone. De openingenbij de poorten en knoppen zijn nauwkeurig om een gemakkelijke en directe toegang te garanderen. Zij zullen zeer goed bestand zijn tegen schokken, krassen, vlekken en stof. Ze zijn niet alleen zeer beschermend, maar geven uw smartphone ook een persoonlijk tintje. Bovendien profiteert u van onze lage prijzen en regelmatige promoties op alle producten.

.

Dunne, lichte en zeer bestendige hoesjes

Wij verkopen vanaf slechts € 4,99 doorzichtige siliconen hoesjes die het unieke ontwerp van de Moto G60S helpen behouden. Monochrome siliconen covers zijn perfect voor wie een stijlvolle en persoonlijke bescherming zoekt. U vindt modellen in koolstofvezel, flexibele siliconen hoesjes en kunstlederen hoesjes die een uitstekende grip bieden. Ze onderscheiden zich door hun soberheid. De heavy-duty hoesjes en de Survivor hoesje zijn ideaal voor wie maximale bescherming wil bij een plotselinge impact. Zij bestaan uit twee opeenvolgende beschermingslagen (een buitenste laag van kunststof en een binnenste laag van siliconen). Zij zullen inwendige breuken voorkomen die bij een val zeer schadelijk kunnen zijn. Er zijn ook hoesjes van gehard glas die zeer resistent zijn en een persoonlijk design aan uw mobiele telefoon geven. Ze hebben siliconen randen. U vindt er ook etuis met een praktische steunring voor handsfree gebruik en etuis met kaarthouders. Door voor Dealy te kiezen, bent u zeker van de kwaliteit van onze producten en profiteert u van onze regelmatige promoties.

.

U kunt gemakkelijk contact met ons opnemen om uw bestellingen te volgen

.

U kunt ons bellen of sms'en op 06 44 64 68 65. U vindt ons e-mailadres in de rubriek "contact" van deze website. We nodigen u uit om ons te volgen op Facebook, Instagram en Twitter om op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes en promoties.