Poco X3 NFC Hoesjes


88 Producten

Dealy biedt goedkope premium covers en hoesjes voor de Poco X3 NFC

Bij Dealy vindt u afgeprijsde covers en hoesjes voor de Poco X3 NFC vanaf slechts € 6,99. U zult veilig en binnen het budget van uw telefoon kunnen genieten. Onze hoesjes zijn gemaakt rond een siliconen hoesje dat zeer goed bestand is tegen schokken, vallen, krassen, vlekken en stof. Hiermee kan de mobiel worden vastgezet terwijl de achterkant en de randen worden beveiligd. De flap die om de smartphone zit, beschermt hem volledig tegen de elementen. U hebt nog steeds directe toegang tot de poorten en functies van de telefoon. Een handmatige of geïntegreerde sluiting in de hoes maakt de bescherming compleet (u vindt verschillende soorten). De klephoezen zijn ontworpen als portefeuilles met binnenin kaarthouders en een uitsparing waarin u geld of kleine documenten (tickets, memo's, biljetten, enz.) kunt steken. De hoesjes kunnen naar believen worden gevouwen tot zeer praktische handsfree houders in liggende positie. U kunt uw films en video's in de beste omstandigheden bekijken. Sommige van onze flap cases worden geleverd met een verwijderbaar koord, zodat de smartphone veilig in de hand kan worden gedragen.

.

Op maat gemaakte hoesjes tegen lage prijzen

Bij Dealy, vindt u de beste flip covers op de markt. Wij bieden hoesjes van hoge kwaliteit en verkopen ze tegen bodemprijzen. Ontdek onze collecties die u versteld zullen doen staan! U vindt etuis in imitatieleer en echt leer die sober en zeer elegant zijn. Zij zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en wij raden u aan de tinten te raadplegen die van geval tot geval verschillen. Al onze tassen onderscheiden zich door hun design, hun weerbestendigheid en hun ergonomie. Wij verkopen mooie zakjes met patronen voor wie een origineel accessoire wil. Wij zorgen ervoor dat wij u een ruime keuze aan materialen kunnen aanbieden. U vindt etuis in lycheeleer, splitleren hoesjes, getextureerde modellen, nappaleer, met bedrukte motieven. Met onze "flip cover"-modellen, met een in de voorkant geïntegreerde sluiting, kunt u de behuizing in een handomdraai openen en sluiten. Misschien vindt u ons model met verticale sluiting ook wel leuk, dat biedt een andere manier om de telefoon te gebruiken. Bij Ma coque geniet u van producten van de hoogste kwaliteit tegen de voordeligste prijzen op de markt. Geniet van uw bezoek aan ons!

Onze klantendienst zal uw bestellingen opvolgen

.

U kunt per e-mail contact met ons opnemen via onze "contacteer ons"-sectie. U kunt ons ook bellen of sms'en op 06 44 64 68 65. Wij zullen uw bestellingen opvolgen en u helpen bij uw zoektocht. Door ons te volgen op Facebook, Instagram, Twitter en TikTok, bent u als eerste op de hoogte van onze promoties en kortingen.

.