Huawei MatePad Pro 12.6 Hoesjes en Covers


5 Producten

Dealy biedt geweldige prijzen op Huawei MatePad Pro 12.6 (2021)

beschermers.

Ontdek de collecties hoesjes , covers, cases en smart cases die Dealy undefined aanbiedt voor de Huawei MatePad Pro 12.6 (2021). U vindt hier bescherming die ervoor zorgt dat uw tablet optimaal beschermd is tegen de elementen. Wij verkopen onklopbare prijzen voor hoesjes die perfect passen en zich onmiddellijk aanpassen aan de contouren van uw tablet. Ze beschermen de achterkant en de randen tegen krassen, vlekken en stof. U hebt nog steeds gemakkelijk toegang tot poorten en functies. U kunt de tablet bijvoorbeeld opladen zonder de hoes te hoeven verwijderen. Onze covers en hoesjes hebben een flap, gemaakt van leer of kunstleder, die een siliconen hoesje omsluit. Dit houdt de tablet op zijn plaats en dient tevens als beschermhoes. Onze hoesjes hebben kaarthouders binnenin en sommige hebben een vak dat dienst doet als documenthouder. U kunt er bijvoorbeeld facturen, memo's of tickets in kwijt. De hoesjes kunnen worden opgevouwen tot een handige en veilige handsfree houder. U kunt uw MatePad Pro in liggende modus gebruiken en bijvoorbeeld films of video's op een comfortabele manier bekijken. Onze cases bieden verschillende gebruikshoeken in horizontale modus en u kunt uw Huawei stylus er in opbergen. U vindt er ook zeer beschermende tri-fold smart cases. Ze zijn voor het merendeel gemaakt van siliconen en kunstleer. De binnenkant is gemaakt van microvezel om het scherm te beschermen tegen krassen en slijtage. Ze hebben een automatische waak- en slaapfunctie om zuinig gebruik van de tablet mogelijk te maken. Om het volledig te beschermen, raden wij u aan het scherm te beveiligen met een folie of gehard glas, die wij tegen zeer lage prijzen aanbieden. Uw Huawei MatePad Pro 12.6 (2021) is immers niet veilig tegen vallen of stoten wanneer de voorkant open is of bij handsfree gebruik op een tafel. Een ongeluk is zo gebeurd... Met de juiste bescherming is uw scherm echt veilig.

.

Premium bescherming tegen een korting

Bij Dealy vindt u kunstlederen of echt lederen omslagen die perfect zijn voor zowel zakelijk als persoonlijk gebruik, thuis en met het gezin. Wij bieden sommige aan met een manuele sluiting en andere met een sluiting ingebouwd in de voorkant. We noemen deze flip covers. U vindt ook hoesjes voor zwaar gebruik met een schouderriem en andere met een handsfree houder. We hebben de beste smart cases op de markt. U vindt sommige in monochroom kunstleer en andere met ontwerpen die uw MatePad een persoonlijk tintje geven.

.

U kunt ons bereiken per e-mail, sms of telefoon

U kunt ons bereiken op 06 44 64 68 65 per telefoon en sms. Wij zijn 7 dagen per week open. Wij zullen uw bestellingen kunnen opvolgen en u helpen bij uw zoektocht. Ons e-mail adres staat in de "contact" sectie van deze site. Wij zullen zeer snel reageren op uw schriftelijke verzoeken. We zijn ook te vinden op Facebook, Instagram en TikTok. U wordt dan op de hoogte gehouden van onze nieuwtjes en promoties.