Samsung Galaxy A52s 5G Hoesjes


148 Producten

Alle premium hoesjes voor de Samsung Galaxy A52s zijn afgeprijsd bij Dealy

Dealy heeft een uitzonderlijke selectie van premium hoesjes met korting voor de Samsung Galaxy A52s. Wij selecteren premium beschermers vanaf slechts £4.99. Voor u of uw kinderen, wij hebben diegene die u zoekt. Onze afdekkingen zijn gemaakt van flexibele, halfstijve of stijve siliconen of kunststof. Ze zijn speciaal ontworpen voor de telefoon en passen perfect bij de lijnen en contouren. De toegang tot de poorten en functies van de telefoon zal gemakkelijk en direct zijn. Ze beschermen de achterkant, randen en knoppen van de Galaxy A52 tegen krassen, vlekken en stof. Uw smartphone zal volkomen veilig zijn. Sommige hoesjes bieden extra opties en zijn multifunctioneel. U zult zeker degene vinden die perfect aan uw behoeften voldoet.

.

Mooie hoesjes tegen concurrerende prijzen

Ontdek onze selectie van slanke, ultra weerbestendige rompen. Ze zijn doordacht en aangepast om u een optimale en gepersonaliseerde bescherming te bieden. U zult verrast zijn door hun origineel en slim ontwerp. Ben je op zoek naar een sobere bescherming? Onze siliconen of transparante plastic beschermingen, koolstofvezel beschermingen of monochrome hoesjes zullen voldoen aan uw eisen voor kwaliteit en elegantie. Ben je fantasierijker? Wij verkopen hoesjes met dieren, lovertjes, bloemen of landschappen... Bent u op zoek naar een ergonomische bescherming? Onze covers van gehard glas, kunstleer, steunring of kaarthouder zijn perfect voor u. Ze zullen uw leven en de werking van uw telefoon vereenvoudigen. U kunt bijvoorbeeld in alle rust uw films of video's bekijken dankzij de afneembare standaard. U kunt profiteren van onze lage prijzen. Wij adviseren u een screenprotector en een lens van gehard glas aan te brengen op de achterkant van uw A52s. U beveiligt het dus volledig en kunt het met een gerust hart gebruiken.

Volg uw bestelling nadat u bij Dealy hebt gewinkeld

Profiteer van onze 7 dagen per week klant- en aftersales service. Ons team is beschikbaar om u te helpen en uw bestellingen op te volgen. Wij zijn telefonisch en per sms bereikbaar op 06 44 64 68 65. Wij zullen uw e-mails zo spoedig mogelijk beantwoorden ("contacteer ons" sectie). We zijn ook op Facebook, Instagram en TikTok om onze nieuwtjes en promoties te weten.