Google Pixel 6 Pro Hoesjes


108 Producten

Google Pixel 6 Pro hoesjes en cases zijn afgeprijsd bij Dealy

Dealy heeft de beste selectie afgeprijsde hoesjes en cases voor de Google Pixel 6 Pro. U vindt hier dunne, ultra-duurzame bescherming tegen bodemprijzen. Onze hoesjes beginnen bij slechts £6.99. Maak gebruik van deze kans om een goede deal te krijgen en rust uzelf uit zoals u wilt. Onze hoesjes zijn gemaakt van een siliconen hoesje waarin u de telefoon plaatst. Dit zal de telefoon op zijn plaats houden en fungeren als een eerste laag van bescherming. De flap zit om de buitenkant en dient als een tweede beschermingslaag. Het is gemaakt van kunstleer, stof of echt leer. Het beveiligt de hele mobiel bij een val, tegen schokken, krassen, vlekken en stof. De etuis zijn ontworpen als portefeuilles met binnenin kredietkaarthouders en een zeer nuttig vak voor bankbiljetten of kleine documenten zoals tickets of biljetten. Vouw de hoes gerust om om hem als handsfree houder te gebruiken. U kunt de mobiele telefoon comfortabel en veilig in liggende stand gebruiken. Sommige van onze flap covers worden geleverd met een verwijderbaar koord die erg handig is voor degenen die hun smartphone veilig willen dragen.

.

Slimme, ultra-duurzame covers tegen voordelige prijzen

Bij Dealy vindt u de beste flip covers voor uw Google Pixel 6 Pro. Onze hoesjes zijn ontworpen om een uitstekende beveiliging te bieden voor de hele telefoon, die perfect beschermd zal zijn tegen weersinvloeden en externe elementen. U voorkomt interne breuk en slijtage en uw telefoon blijft er lang mooi uitzien. Ontdek onze collectie klassieke omslagen, in echt leer en kunstleder. Zij zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, die wij u graag ter inzage geven. U ziet verschillende materialen: lychee leer effect, echt nappaleer, retro stijl, stoffen bekleding, glanzend effect, vintage of mat. Wij bieden magnetische sluitingen en flip covers met sluitingen geïntegreerd in de cover. U kunt de hoesjes opvouwen om ze als handsfree houder te gebruiken. Er zijn ook mooie omslagen die veilig zijn en voorzien zijn van kaarthouders en een slip pocket. We hebben er met panda's, uilen, wolven, honden, katten, mandala's of marmeren stijl. Wij zijn dol op de hoes in luipaardhuidstijl, die uw Google een geweldige uitstraling zal geven. Geniet van uw bezoek aan ons!

Onze klantenservice is er voor u

Twijfel niet om contact met ons op te nemen om uw bestellingen op te volgen. Wij zijn per telefoon en sms bereikbaar op 06 44 64 68 65. Wij zullen onmiddellijk reageren op uw schriftelijke verzoeken (ons e-mail adres staat in de "contact us" sectie van deze site). U kunt ons ook volgen op uw sociale netwerken (Facebook, Instagram en TikTok) om op de hoogte te blijven van ons nieuws, onze kortingen en onze promoties.