Google Pixel 6 Pro Hoesjes


34 Producten

Dealy biedt geweldige, voordelige hoesjes voor de Google Pixel 6 Pro

Dealy biedt geweldige, ultra duurzame hoesjes tegen voordelige prijzen voor de Google Pixel 6 Pro. Profiteer van onze kortingen en promoties op alle premium dekkingen. Ze worden verkocht vanaf slechts £4.99. Wij selecteren ultrasterke, dunne en zeer lichte hoesjes die gemaakt zijn van siliconen, plastic, gehard glas of gemengde materialen (plastic achterkant en siliconen randen bijvoorbeeld). Welk hoesje u ook kiest, uw telefoon zal perfect beschermd zijn tegen weer en wind. Uw smartphone zal immuun zijn voor schokken, krassen, vlekken en stof. De beschermingen laten een directe en gemakkelijke toegang tot de poorten en functies van de gsm toe dankzij de op maat gemaakte uitsparingen. De knoppen kunnen ook worden beveiligd. U zult de mobiele telefoon gebruiken alsof de hoes er als een tweede huid omheen zit. U vindt er eenvoudige hoesjes, multifunctionele hoesjes met patronen. Ontdek onze oogstrelende collecties waarmee u uw Google kunt gebruiken en inrichten zoals u dat wilt.

Ultra duurzame hoesjes voor iedereen en met korting

Bij Dealy profiteert u van geweldige prijzen voor Google Pixel 6 Pro covers en beschermers. Onze hoesjes zijn niet alleen ultra weerbestendig, ze zijn ook anders en zullen perfect aan uw behoeften voldoen. We hebben voor elk wat wils en voor elke smaak. U zult doorzichtige hoesjes zien met of zonder versterkte hoeken. Wij bieden de bekende monochrome siliconen hoesjes, eenvoudige of geborstelde koolstofvezel hoesjes, elegante en sobere kunstlederen hoesjes. Ons team beveelt kunstlederen omslagen met kaarthouders aan. Zij optimaliseren de functionaliteiten van de bescherming tot een onmisbaar accessoire in het dagelijks leven. Koffers met een steunring zijn zeer praktisch voor handsfree gebruik. De nieuwste modellen kunnen verticaal en in liggende modus worden gebruikt. Natuurlijk bieden wij ook de series Survivor en Ultra Resistant, die perfect zijn voor wie maximale bescherming zoekt in geval van een plotselinge impact. Ze hebben twee beschermingslagen, een van kunststof en een van siliconen. Zij absorberen schokken terwijl zij dun en licht blijven. Ontdek onze hoesjes met patronen die net zo beschermend zijn voor de achterkant en de randen van de telefoon. Ze worden versierd met dieren, bloemen, glitter of marmer om uw Google een persoonlijke en unieke look te geven. Wat u ook kiest, u kunt er zeker van zijn dat het volkomen veilig is en dat u alleen de juiste prijs voor het product betaalt.

Neem gerust contact met ons op

Onze klantenservice is voor u telefonisch en per sms bereikbaar op 06 44 64 68 65. Wij zullen u helpen met de producten en uw bestellingen opvolgen. Wij reageren zeer snel op alle schriftelijke verzoeken. U vindt ons emailadres onder "contact". Je kunt ons ook volgen op sociale netwerken (Facebook, Instagram en TikTok) om op de hoogte te blijven van onze promoties en ons nieuws te volgen. Welkom op onze website!