Samsung Galaxy Z Flip 3 5G Hoesjes en Covers


104 Producten

Dealy biedt een exclusieve selectie van afgeprijsde hoesjes en hoesjes voor de Samsung Galaxy Z Flip 3 5G

Bij Dealy vindt u eersteklas hoesjes en hoesjes tegen gereduceerde prijzen voor de Samsung Galaxy Z Flip 3 5G. Onze hoesjes zijn geprijsd vanaf slechts £5.99. Hiermee kunt u de telefoon naar believen in- en uitvouwen. Ze zullen uitsluitend passen bij de lijnen en contouren van de telefoon. De covers zijn gemaakt van siliconen, plastic, gehard glas en andere materialen. Sommige hebben een plastic achterkant en siliconen randen en andere hebben een achterkant van gehard glas en siliconen randen. Er zijn hoesjes van silicone of plastic die bekleed zijn met kunstleer, echt leer of stof. Dit geeft u dubbele bescherming tegen krassen, deuken en stof. Je hebt nog steeds direct toegang tot de oplaadpoorten, poorten en functies van de opvouwbare telefoon. De hoesjes zijn antislip, zodat de telefoon niet wegglijdt wanneer u hem op een tafel legt. Onze beschermers bieden maximale grip wanneer u het oppakt of in uw hand houdt. Wij raden u aan om ook de schermzones te beveiligen om schade te voorkomen die zeer problematisch kan zijn (breuk, krassen, vingerafdrukken en stof).

Veilig screenprotectors

Hoesjes voor alle smaken en budgetten

Ontdek onze ongelooflijke selectie van hoogwaardige hoesjes en hoesjes tegen lage prijzen. Zo vindt u bijvoorbeeld transparante hoesjes die dun en zeer licht zijn. Zo kunt u het ontwerp van de telefoon behouden en hem toch beschermen. Wij verkopen siliconen hoesjes bedekt met kunstleder of echt leer die zeer elegant zijn. Ze zijn ideaal voor iedereen. U vindt klassieke, lychee of krokodillenhuid stijl. De stoffen en geharde glazen zijn zeer goed bestand tegen weersinvloeden. U hoeft zich geen zorgen te maken over stoten en krassen, die zeer schadelijk kunnen zijn. Zo blijft uw Samsung Galaxy Z Flip 3 lange tijd ongerept en kunt u hem in betere omstandigheden doorverkopen. Geniet van uw bezoek aan ons!

Onze klantenservice staat 7 dagen per week voor u klaar

.

U kunt ons bellen of sms'en op 06 44 64 68 65 om uw bestellingen te volgen. Onze e-mail is te vinden in de "contact us" sectie van deze site. Wij zullen zeer snel reageren op uw schriftelijke verzoeken. We zijn ook te vinden op Facebook, Instagram en Facebook. U bent dan als eerste op de hoogte van onze promoties. Bekijk onze blog die we regelmatig verrijken met zeer interessante artikelen.

.