iPhone 13 Pro screenprotectors


6 Producten

Dealy biedt een exclusieve selectie van screenprotectors voor de iPhone 13 Pro

Dealy biedt scherp geprijsde scherm- en camerabeschermers voor de iPhone 13 Pro. Ze zijn ontworpen door topfabrikanten en beginnen bij slechts £3.99. Met een folie of gehard glas uit onze selectie is uw telefoon perfect beschermd tegen de elementen. U hoeft het glas van de smartphone niet te vervangen, dat wordt niet beschadigd. Of het nu gaat om het scherm of de camera, het is essentieel om het beschermende glas vrij te houden van stoten en krassen. Onze screenprotectorszijn gemakkelijk te installeren, zeer dun en transparant. Ze laten geen sporen na wanneer u ze verwijdert. Het geharde glas is explosiebestendig (9H-bestendigheid) en UV-bestendig. Ze bedekken het hele scherm en de aanraakgevoeligheid blijft behouden. De interactiviteit met de toepassingen zal optimaal zijn en u zult met een gerust hart van uw mobiele telefoon genieten.

.

Een unieke beschermende lens voor de camera

Beveilig ook de cameramodule van uw iPhone 13 Pro met ons ultradunne, HD gehard glas. Hij is gemakkelijk te installeren en laat geen sporen na als u hem verwijdert. De lenzen zullen perfect beschermd zijn bij een val, tegen krassen, vlekken en stof. Uw foto's zullen uitzonderlijk zijn en het geharde glas zal de kwaliteit niet aantasten.

.

Dealy blijft met je verbonden

Onze medewerkers zijn beschikbaar om u te informeren over de voortgang van uw bestelling. Wij zijn per telefoon en sms bereikbaar op 06 44 64 68 65 . Ons e-mailadres staat in de rubriek "contact" en wij zullen zeer snel reageren op al uw berichten. Je kunt ons ook volgen op Facebook, Instagram en Tik Tok om op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes en promoties.