iPhone 13 screenprotectors


5 Producten

Geniet van kortingsprijzen op Dealy screenprotectors voor de iPhone 13

Dealy biedt de beste selectie van screenprotectors voor de iPhone 13 tegen voordelige prijzen. Ze worden verkocht vanaf slechts £3.99. Wij bieden de best presterende en duurzaamste producten op de markt. De screenprotectorsen het gehard glas zijn gemakkelijk te installeren en laten geen sporen na wanneer u ze verwijdert. Ze beschermen het hele scherm tegen stoten, krassen, vlekken en stof. U zult geen last hebben van krassen, die zeer onaangenaam kunnen zijn en de waarde van de telefoon kunnen verminderen. Wij raden aan gehard glas te gebruiken voor iedereen die een hoesje heeft, omdat u de veiligheid van de telefoon optimaliseert. Hetzelfde geldt voor degenen die een hoesje hebben en hun smartphone met het hoesje open of handsfree gebruiken. Een ongeluk is zo snel gebeurd... Door het scherm te beschermen, maximaliseert u het veiligheidspotentieel van uw mobiele telefoon.

Een beschermende lens voor de achterste lenzen

Haal het maximale uit de fotoprestaties van je iPhone 13 door het fotoblok te beveiligen met een exclusieve beschermlens van gehard glas. We bieden het aan voor slechts £5.99! Hij is gemakkelijk te installeren en beschermt de sensoren tegen krassen, vlekken en stof. Ultra transparant, het heeft geen invloed op de kwaliteit van de foto's. U maakt gegarandeerd foto's en video's van zeer goede kwaliteit en u bent veilig voor schokken die fataal kunnen zijn voor de lenzen.

.

Wij zullen in staat zijn uw bestellingen te volgen

.

Twijfel niet om ons te contacteren om uw bestellingen op te volgen. Ons team is 7 dagen per week telefonisch en per sms bereikbaar op 06 44 64 68 65. Onze e-mail is te vinden in de "contact us" sectie van deze site. Het kan u ook helpen bij uw zoektocht naar bescherming. We zijn ook te vinden op Facebook, Instagram en Tik Tok. Door ons te volgen, zult u als eerste op de hoogte zijn van onze promoties en zult u ons nieuws ontdekken. Geniet van uw bezoek!