Google Pixel 6 screenprotectors


4 Producten

Dealy: een exclusieve selectie screenprotectors voor de Google Pixel 6

Bij Dealy vindt u de beste voordelige screenprotectors voor uw Google Pixel 6. Profiteer van onze lage prijzen voor screenprotectorsen gehard glas die ultradun en ultraweerbestendig zijn. Ze passen gemakkelijk en laten geen sporen na als je ze verwijdert. De film blaast niet op het glas en is onzichtbaar. De geharde glazen zijn 9H bestendig. Het aanraakgebied blijft gevoelig en de interactie met toepassingen verloopt soepel en ongehinderd. Gehard glas is explosiebestendig en UV-bestendig. Zij zullen uitwendige en inwendige breuk voorkomen. U zult ook geen last hebben van krassen die onaangenaam kunnen zijn en de telefoon zijn waarde doen verliezen.

Een super beschermende lens van gehard glas voor de camera

Dealy verkoopt een gehard glazen beschermlens voor de Google Pixel 6 camera voor slechts € 5,99. Hij is ultradun en HD, gemakkelijk te installeren en voorkomt dat de sensoren en het glas versplinteren bij een botsing. U zult ook geen last hebben van krassen en stof die de kwaliteit van foto's en video's kunnen aantasten. De achteruitrijcamera zal er lang als nieuw blijven uitzien en u zult hem veilig en comfortabel kunnen gebruiken. Welkom in ons huis!

Wij zijn op uw favoriete sociale netwerken

U kunt ons rechtstreeks bereiken per telefoon en sms op 06 44 64 68 65. Ons e-mail adres staat in de "contact us" sectie van deze site. Wij zullen onmiddellijk reageren op uw schriftelijke berichten. Ons team onderscheidt zich door zijn efficiëntie en vriendelijkheid. Wij kunnen u helpen bij uw zoektocht en uw bestellingen opvolgen. Je kunt ons ook volgen op Facebook, Instagram en TikTok om op de hoogte te blijven van onze promoties.