Google Pixel 6 hoesjes


29 Producten

Dealy: ultra duurzame en dunne hoesjes voor de Google Pixel 6 tegen lage prijzen

Dealy biedt een uitzonderlijke selectie van ultra duurzame en dunne hoesjes voor de Google Pixel 6 tegen voordelige prijzen. Krijg geweldige aanbiedingen en profiteer van onze gereduceerde prijzen op alle beschermingen. U zult uw smartphone in alle veiligheid kunnen gebruiken. Wij selecteren hoogwaardige hoesjes van siliconen, kunststof of gemengde materialen (kunststof achterkant en siliconen randen, achterkant van gehard glas en siliconen randen...) die perfect aansluiten op de contouren van de telefoon. De telefoon wordt perfect beschermd tegen stoten, krassen, vlekken en stof. U hebt nog steeds gemakkelijk en direct toegang tot de poorten en functies van de telefoon. Wij bieden eenvoudige modellen, multifunctionele modellen en modellen met patronen. U zult regelmatig nieuwe modellen vinden zodat u uw beschermingen kunt vernieuwen wanneer u daar zin in heeft.

.

Hoesjes voor iedereen tegen alle prijzen

Bij Dealy vindt u exclusieve en zeer beschermende series hoesjes voor de Pixel 6. Ontdek onze beschermingen en verwen uzelf zonder veel geld te betalen. Wij bieden transparante hoesjes die het oorspronkelijke ontwerp van de mobiele telefoon behouden. U ziet soepele of stijve monochrome siliconen hoesjes, de beroemde soepele en geborstelde koolstofvezel hoesjes en de zeer elegante kunstlederen hoesjes. Wij bieden de modellen 'Survivor' en 'Ultra Resistant' aan, die ideaal zijn voor wie op zoek is naar optimale bescherming bij een plotse impact. Ze hebben twee beschermingslagen, een buitenste laag van kunststof en een binnenste laag van siliconen. Zij zullen maximale schokabsorptie bieden. U zult multifunctionele hoesjes zien met een steunring, kaarthouders of een koord om de telefoon te dragen zoals u dat wilt (om uw hals, in uw hand, als armband...). Covers met een verwijderbare houder maken nu handsfree verticaal gebruik van de telefoon mogelijk. Wij selecteren ook covers met patronen (dieren, bloemen, landschappen...), glitter en marmer stijl die degenen die willen een ultra-resistente bescherming die hen zal onderscheiden van anderen zal bevallen. Welkom in Dealy!

Dealy draait om efficiënte klantenservice en sociale netwerken

.

U kunt onze klantenservice telefonisch en per sms bereiken op 06 44 64 68 65. Wij reageren zeer snel op schriftelijke verzoeken (ons e-mail adres staat in de "contact us" sectie van deze site). Wij kunnen uw bestellingen opvolgen en u helpen bij uw zoektocht. We zijn ook te vinden op Facebook, Instagram en TikTok. U zult al onze nieuwtjes en promoties kennen.