Honor 50 Pro screenprotectors


3 Producten

Dealy verkoopt korting Honor 50 Pro scherm en camera beschermers

Dealy biedt een exclusieve en goedkope selectie van scherm en achterste camera beschermers voor de Honor 50 Pro. De screenprotectorsen geharde glazen voor het scherm van de mobiele telefoon zijn ultradun en zeer gemakkelijk aan te brengen. Ze laten geen sporen na als je ze verwijdert en ze zetten het hele scherm vast. Ook de gevoeligheid van het aanraakvlak blijft aangenaam en snel. Het is alsof je scherm niet veilig is. De geharde glazen zijn 9H bestendig. Ze zijn explosie- en UV-bestendig. U zult uw telefoon veilig gebruiken.

Een geharde glazen lens

Wij bieden ook een geharde glazen beschermlens voor het camerablok aan de achterzijde van de Honor 50 Pro. Het beschermt het glas en de lenzen tegen krassen, vlekken en stof in geval van een botsing. Zo voorkomt u krassen die de kwaliteit van uw foto's kunnen aantasten en stof dat de kwaliteit ervan kan aantasten. De ultradunne, HD-bescherming heeft geen invloed op uw foto's en video's. Het is alsof de fotomodule niet bedekt was door de glasfolie. Bij My Shell kunt u uw hele Honor 50 Pro tegen ongelooflijk lage prijzen kopen.

Neem gemakkelijk contact op met onze dienst na verkoop en volg ons op Facebook, Instagram en Tik Tok

.

Aarzel niet om contact op te nemen met onze klantenservice om u te helpen met uw zoektocht en de follow-up van uw bestellingen. Wij zijn per telefoon en sms bereikbaar op 06 44 64 68 65. U vindt ons e-mailadres in de rubriek "contact". Wij zijn ook te vinden op uw favoriete sociale netwerken. Door ons te volgen, zult u als eerste op de hoogte zijn van onze promoties.