Honor 50 Pro Covers


27 Producten

Bescherm uw Honor 50 Pro tegen een lage prijs met Dealy covers en hoesjes

Dealy verkoopt Honor Pro covers en hoesjes tegen voordelige prijzen. Profiteer van onze kortingen op alle covers en koop ze vanaf slechts £6.99. Onze hoesjes zijn gemaakt rond een zeer weerbestendig siliconen hoesje. Het houdt de telefoon vast en biedt een eerste beschermingslaag aan de achterkant en de randen. De flap zit om de smartphone en deze wordt volledig beschermd tegen krassen, vlekken en stof in geval van een botsing. Uw telefoon zal niet worden gebroken of beschadigd door krassen waardoor hij zijn waarde zou verliezen. Het zal ook beschermd zijn tegen stofophoping die schadelijk kan zijn voor de toetsen, de fotomodule en het scherm. Wij verkopen flipcoversdie een uitstekende veiligheid bieden terwijl ze dun en licht zijn. U hebt direct toegang tot de poorten en knoppen van de smartphone, aangezien de openingenzeer nauwkeurig zijn. De klephoesjes van de Honor 50 Pro doen dienst als portemonnee met hun kaarthouders en het vakje voor geld of bewijsstukken (tickets, biljetten, memo's, bankbiljetten...). De klep kan worden ingeklapt tot een handige handsfree houder voor de liggende modus. U zult een uitzonderlijke keuze van multifunctionele flipcoversvinden die u volledige tevredenheid zullen geven.

.

Verlaagde Honor 50 Pro hoesjes en tassen

Dealy biedt een grote selectie van ultra weerbestendige covers en hoesjes waarmee u, ook, uw mobiel kunt personaliseren. Wij bieden veel monochrome kunstleren hoesjes in verschillende kleuren. Ontdek de verschillende kleurschakeringen van het ene geval tot het andere. U zult hoesjes in lychee-leer vinden die zeer elegant zijn en in de smaak zullen vallen bij iedereen die op zoek is naar een slanke en elegante bescherming. Wij bieden lederen hoesjes voor kleppen vanaf slechts £12.99. Ze zijn perfect voor alle professionals en voor wie een luxueuze koffer voor een lage prijs wil. U vindt er ook mooie covers met dieren (panda's, tijgers, leeuwen, honden, katten, vlinders, olifanten...) en planten (bloemen, bomen, bladeren, landschappen....). De luipaardhuid stijl case geeft een persoonlijk tintje aan uw telefoon, terwijl het zeer beschermend. Onze flap cases zijn ultra resistent en geven uw Honor 50 Pro een stijlvolle look. Onze hoesjes hebben verschillende sluitingen, zodat u de sluiting kunt kiezen die het beste bij u past. We hebben er met klinknagels, knopen, riemen, flip covers, omkeerbare sluitingen. Onze covers zijn afgeprijsd zodat u er zoveel kunt kopen als u wilt zonder de bank te breken.

Let op: wij verkopen geen van onze covers.

Geniet van onze klantenservice 7 dagen per week

.

U kunt elke dag contact met ons opnemen om uw bestellingen te volgen. Wij kunnen u ook helpen bij het zoeken naar producten. Wij zijn bereikbaar op 06 44 64 68 65 via e-mail en sms. U vindt ons e-mailadres in de rubriek "contact" op onze website. Je kunt ons ook volgen op Facebook, Instagram en Tik Tok om op de hoogte te blijven van onze promoties.