Honor 50 screenprotectors


4 Producten

Honor 50 screenprotectors zijn afgeprijsd bij Dealy

Dealy heeft een unieke selectie screenprotectorsen gehard glas voor het scherm van de Honor 50. U kunt bijvoorbeeld een dunne, ultra-resistente folie vinden voor slechts £3.99. Onze screenprotectors zijn exclusief ontworpen voor de telefoon. Ze zijn ultradun en zeer gemakkelijk aan te brengen. Ze laten geen sporen na als je ze afdoet. De geharde glazen zijn 9H bestendig. Ze zijn anti-explosie en anti-UV. U vermijdt interne breuken en fatale krassen die de goede leesbaarheid van het scherm zouden kunnen aantasten.

.

Een gehard glazen beschermlens voor de Honor 50 camera module

We verkopen, voor slechts € 5,99, een geharde glazen beschermlens voor het achterste fotoblok van de Honor 50. Ultra dun en HD, het zal het glas en de lenzen beveiligen in geval van impact. De sensoren worden niet beschadigd of bekrast en u vermijdt de opeenhoping van stof die de kwaliteit van de foto's kan aantasten. Deze bescherming heeft geen invloed op foto's en video's. Door de fotomodule te beveiligen, voorkomt u breuk en kunt u uw telefoon in goede staat doorverkopen.

Dealy beantwoordt al je vragen

Twijfel niet om contact op te nemen met onze klantenservice op 06 44 64 68 65 (per telefoon en sms). Wij zullen u kunnen helpen bij uw zoektocht en bij de follow-up van uw bestellingen. U kunt ons ook volgen op Facebook, Instagram en Tik Tok om op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes en promoties. Op onze blog vindt u een aantal zeer interessante artikelen. Veel plezier met uw bezoek aan onze website!