Honor 50 granaten


16 Producten

Geniet van Dealy kortingen op Honor 50 hoesjes

Dealy verkoopt de beste hoesjes voor zwaar gebruik voor de Honor 50 vanaf € 4,99. Profiteer van aanbiedingen en promoties op alle exclusieve beschermingen. U beveiligt de achterkant, randen en knoppen van uw telefoon optimaal. Wij bieden hoesjes aan van siliconen, kunststof of zogenaamde "hybriden". De laatste hebben bijvoorbeeld een plastic achterkant en siliconen randen of een achterkant van gehard glas en siliconen randen. Andere, zoals de Survivor en de Ultra Resistant hoesjes hebben twee opeenvolgende beschermingslagen (een binnenste siliconenlaag en een plastic laag). Welke u ook kiest, uw telefoon zal beschermd zijn tegen stoten, krassen, vlekken en stof. Onze hoesjes bieden ook een zeer goede grip, zodat u ze niet kunt laten vallen. Ze hebben precieze openingenbij de poorten, zodat u er direct bij kunt. Uw Honor 50 blijft lang nieuw en vrij van haken. Het zal makkelijker zijn om door te verkopen.

Extra duurzame en goedkope hoesjes

Bij Dealy, vindt u een uitzonderlijke selectie van ultra duurzame rompen tegen voordelige prijzen. Ze zijn sterk en hun uiterlijk zal u bekoren. U vindt transparante hoesjes, geborstelde hoesjes die een uitstekende grip bieden. De koolstofvezel exemplaren zijn dun en zeer elegant. Ze zijn perfect voor professionals. Ontdek onze kunstlederen hoesjes, die in verschillende kleurschakeringen verkrijgbaar zijn. Wij verkopen ook de Ultra Resistant en Survivor modellen, die ideaal zijn voor wie op zoek is naar optimale beveiliging voor zijn mobiel. De hoesjes met steunring zijn handig voor hands-free gebruik. Wij verkopen ook modellen die gemaakt zijn van gehard glas en uniek zijn in hun soort voor slechts €5,99. U zult covers zien met ontwerpen die uw smartphone een persoonlijk tintje geven. Dus geef je Honor 50 een slijtvaste bescherming met glitter, dieren, bloemen of marmeren stijl. Sommige van onze business-stijl hoesjes worden geleverd met een standaard voor liggend gebruik van de telefoon. U vindt er met kaarthouders die u in staat stellen dagelijks slechts één accessoire te gebruiken. Door voor ons te kiezen, kunt u meerdere hoesjes kopen voor de prijs van één van onze concurrenten. Veel plezier met uw bezoek

Dealy: een bekwame en vriendelijke klantendienst

Aarzel niet om contact op te nemen met onze klantendienst via telefoon en sms op het nummer 06 44 64 68 65. Onze e-mail is te vinden in de "contact us" sectie van deze site. Onze adviseurs zullen u informeren over onze producten en uw bestellingen opvolgen. Aarzel niet om ons te volgen op Facebook, Instagram en Tik Tok om op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes en promoties.