OnePlus Nord CE 5G screenprotectors


3 Producten

Dealy biedt exclusief afgeprijsde screenprotectors voor de OnePlus Nord CE

Dealy biedt de beste selectie van screenprotectors voor de OnePlus Nord CE 5G tegen kortingsprijzen. Vanaf slechts € 3,99 vindt u dunne, gemakkelijk te installeren geharde screenprotectorsen glazen die goed bestand zijn tegen de elementen. Ze laten geen sporen na als u ze afneemt en beschermen het hele scherm tegen vlekken en stof in geval van een botsing. U zult geen last hebben van krassen die de smartphone kunnen beschadigen en storend kunnen zijn bij het gebruik. Het geharde glas is explosie- en UV-bestendig. De aanraakzone zal zijn gevoeligheid behouden. U zult met de toepassingen werken zonder te denken dat het scherm beveiligd is. Wij raden ook gehard glas aan voor degenen die een flip cover hebben, omdat de telefoon niet veilig is tegen vallen als de cover open is of in hands-free gebruik. Een folie of gehard glas bespaart u het ongemak van het vervangen van het glas. Door voor Dealy te kiezen, kunt u er zeker van zijn dat uw telefoon perfect beschermd is.

.

Een geharde glazen beschermlens voor de OnePlus Nord CE 5G achterste cameramodule

U kunt de achterste foto-unit van uw OnePlus Nord CE beschermen met de getemperde glazen beschermlens die we aanbieden voor slechts € 5,99. Dun, licht en HD, beschermt het glas en de lenzen tegen krassen, vlekken en stof in geval van een botsing. U zult uw foto's en video's in alle rust en veiligheid kunnen maken. Geniet van uw bezoek aan ons!

Tot ziens!

Contacteer onze klantendienst

Twijfel niet om ons te bellen of te schrijven om uw bestellingen op te volgen. Ons team is elke dag bereikbaar op 06 44 64 68 65. Ons e-mailadres staat in de rubriek "contact" van deze site, per e-mail en per sms (06 44 64 68 65). Je kunt ons ook volgen op Facebook, Instagram en Tik Tok om op de hoogte te blijven van ons nieuws en als eerste op de hoogte te zijn van onze promoties.